Ingredienser
-
150 g grønkål
-
0.5 mango
-
2 gulerødder
-
2 appelsiner
-
1 æble
-
6 dadler
-
Mangodressing
-
0.5 mango
-
1 citron, saft og skal
-
15 g ingefær, revet
-
0.25 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Lad os melde klart ud: Vi har aldrig smagt en bedre dressing til grønkålssalat end den mangodressing, du finder i denne opskrift!
Dressingen er på én gang utroligt simpel og sprængfyldt af eksotisk smag – med en lidt tyk konsistens, som smyger sig om den lidt tørre grønkål og gør den til en virkelig spændende oplevelse at spise.
Nå ja, og så er dressingen jo både vildt sund og nærmest slankende, for den indeholder ikke et gram fedtstof. Kun mango, ingefær, citron og et nip salt.
At grønkål og ingefær er noget af det sundeste, du kan spise, ved du sikkert allerede alt om. Vitaminer i overflod, antiinflammatorisk – og ren doping for hjernen (kilde).
Mango, appelsin, æble, gulerødder og dadler er også sundt alt sammen – men sammen med den syrligt-søde eksotiske dressing bliver det alligevel en mumse-hyggelig grønkålssalat, der er lige så festlig at spise som slik eller dessert.
Nyd denne grønkålssalat med mangodressing som frokostsalat, som del af en buffet eller som tilbehør til alt muligt andet lækkert.
Ingredienser
150 g grønkål | |
0.5 mango | |
2 gulerødder | |
2 appelsiner | |
1 æble | |
6 dadler | |
Mangodressing |
|
0.5 mango | |
1 citron, saft og skal | |
15 g ingefær, revet | |
0.25 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Hak grønkålen fint og skær de øvrige ingredienser i mundrette stykker |
2
Færdig
|
Blend ingredienserne til mangodressing |
3
Færdig
|
Bland grønkålssalat og dressing |
4
Færdig
|
Grønkålssalaten kan enten spises med det samme eller tåle at stå og trække i op til 1 time eller mere |