Ingredienser
-
1.2 kg kartofler
-
3 fed hvidløg
-
3 skalotteløg
-
3 spsk. persille
-
4 spsk. olivenolie
-
2 tsk. salt
-
1 tsk. chiliflager
Et par ord om vores opskrift
Nogle ideer er så indlysende, at man kun kan undre sig over, at man ikke har tænkt på dem før. Hvidløgskartofler er et godt eksempel – for de smager selvfølgelig uhyggeligt godt og består af ting, de fleste af os allerede har i køleskabet.
Hvis du googler ‘hvidløgskartofler’ eller ‘garlic potatoes’, vil du ganske vist finde nogle enkelte opskrifter. Men forbløffende få og meget forskellige.
Redaktionen her på Spicy Twist er helt overbevist om, at hvidløgskartofler hen ad vejen vil blive en klassiker på linje med flødekartofler, ovnfritter, hasselbackkartofler og kartoffelsalat.
Tænk lige over det: Et fad med dejlige bløde kartoffelbidder, der har hygget sig i ovnen med masser af hvidløg, olivenolie, løg, persille og et drys chili…?!
Spicy Twists hvidløgskartofler smager så forbasket godt, at du vil føle dig fristet til at lade dem udgøre hele måltidet. Men ellers kan du bruge dem som tilbehør til alt stegt fisk og stegt kød og diverse vegetarretter.
Lav hellere rigeligt. Et fad hvidløgskartofler får hurtigt ben at gå på.
Ingredienser
1.2 kg kartofler | |
3 fed hvidløg | |
3 skalotteløg | |
3 spsk. persille | |
4 spsk. olivenolie | |
2 tsk. salt | |
1 tsk. chiliflager |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær kartoflerne, gerne med skræl, i små mundrette stykker |
2
Færdig
|
Knus hvidløg, hak løg og persille fint |
3
Færdig
|
Bland alting i et stort ovnfast fad, helst i ét lag |
4
Færdig
|
Bag 30 minutter på næstnederste rille i en 200 grader varm ovn |