Opskrift: Hjemmelavet jordbærjuice
med mynte

Opskrift: Hjemmelavet jordbærjuice

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 bk. jordbær
10 mynteblade
Evt. 2. spsk. citronsaft
Evt. 2 spsk. honning

Sommerens skønneste morgenjuice

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Når jordbærrene er i sæson – typisk i juni-juli – skal der bare guffes jordbær til den store guldmedalje.

Jordbær smager jo pragtfuldt, bare som de er eller med fløde og sukker. Men har du adgang til mange jordbær, er en jordbærtrifli, en jordbæryoghurt, en lagkage med jordbær eller en strawberry daiquiri heller ikke at foragte.

En helt femte mulighed er at blende jordbærrene og drikke dem som juice. En lækrere morgenjuice er svær at opdrive i den danske højsommer.

Dybest set kan du bare blende jordbærrene og hælde saften i et glas. Ønsker du en lidt mere raffineret oplevelse, kan du blende frisk mynte eller basilikum med. Det smager virkelig godt.

Men pas på! Jordbærjuicen bliver ikke bedre end de jordbær, du laver den af. Hvis jordbærrene er søde og smagfulde, bliver juicen det også. Er jordbærrene derimod blege og vandede, vil juicen kede dine smagsløg til døde.

Du kan peppe en halvkedelig jordbærjuice op ved at tilsætte citronsaft og honning. Det er en anelse mere besværligt, men de 2 minutter er altså givet godt ud.

Drik jordbærjuicen lige, når du har blendet den. Eller frys den ned som isterninger og brug dem til at køle saftevand eller drinks af med på de varmeste sommerdage.

0/5 (0 Reviews)

Ingredienser

Antal personer:
1 bk. jordbær
10 mynteblade
Evt. 2. spsk. citronsaft
Evt. 2 spsk. honning

Sådan gør du

1
Færdig

Blend ingredienserne

2
Færdig

Servér af pæne glas

3
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.200 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Lynstegt oksekød med hjemmelavet teriyaki-sovs
forrige
Opskrift: Lynstegt oksekød med hjemmelavet teriyaki-sovs
Opskrift: Israelsk kylling i ovn med za’atar
næste
Opskrift: Israelsk kylling i ovn med za’atar
Opskrift: Lynstegt oksekød med hjemmelavet teriyaki-sovs
forrige
Opskrift: Lynstegt oksekød med hjemmelavet teriyaki-sovs
Opskrift: Israelsk kylling i ovn med za’atar
næste
Opskrift: Israelsk kylling i ovn med za’atar