Ingredienser
-
500 g hakket kalv
-
2 skalotteløg, finthakket
-
3 spsk. persille, finthakket
-
2 spsk. mynte, finthakket
-
3 spsk. olie
-
Salt, peber
Et par ord om vores opskrift
Vi kender næsten kun hakket kalvekød fra kombinationen hakket kalv/flæsk, som bruges i det meste frikadellefars. Egentlig synd, for kalv alene har en fin, ren smag.
I disse krydrede krebinetter kan du naturligvis også bruge hakket oksekød – eller kalv/flæsk – men netop kalvens milde smag giver bedre ‘albuerum’ til de skønne krydderurter: Mynte og persille.
Sammen med kalvekrebinetter foreslår vi at spise årstidens smørdampede grøntsager. Fx asparges, gulerødder, forårsløg, små kartofler…
Ingredienser
500 g hakket kalv | |
2 skalotteløg, finthakket | |
3 spsk. persille, finthakket | |
2 spsk. mynte, finthakket | |
3 spsk. olie | |
Salt, peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Bland kød, løg og krydderurter og form nogle flotte krebinetter |
2
Færdig
|
Steg krebinetterne i olien 4-5 minutter på hver side ved middelhøj varme |
3
Færdig
|
Krydr med salt og peber |