Ingredienser
-
4 æggehvider
-
200 g sukker
-
0.5 tsk. citronsaft
-
2 tsk. kakao
Et par ord om vores opskrift
Hvad kalder du marengs? Nogle kalder dem kys og kyskager.
Strengt taget er der ikke chokolade i denne opskrift på chokolademarengs. Det er kakao, der giver de sprøde kager smagen af chokolade. Men er det ikke lige så godt?
Hvis du bedre kan lide lakrids end chokolade, så prøv i stedet denne opskrift på marengs med lakrids.
Ingredienser
4 æggehvider | |
200 g sukker | |
0.5 tsk. citronsaft | |
2 tsk. kakao |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk æg, sukker og citron sammen, til hviderne er stive og sukkeret opløst |
2
Færdig
|
Vend kakao nonchalant i, så skummet er både hvidt og brunt |
3
Færdig
|
Sæt 16 marengs på bagepapir med en teske eller en kagesprøjte |
4
Færdig
|
Bag 1 time i en 100 g varm ovn, sluk for ovnen og lad marengsene blive stående ved eftervarmen |