Opskrift: Klassisk gulerodskage
med flødeost

0 0
Opskrift: Klassisk gulerodskage

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Gulerodskage
375 g revne gulerødder
300 g brun farin
275 g mel
75 g hakkede valnødder
4 æg
2 dl rapsolie
2 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
0.5 tsk. salt
Glasur
200 g flødeost
125 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk. vaniljepulver
Desuden
Valnødder til pynt

Den bedste gulerodskage, svampet og blød

Ingredienser

  • Gulerodskage

  • Glasur

  • Desuden

Et par ord om vores opskrift

Del

Spicy Twists skønne, nordjyske veninde Mimi – hende med de fyldte hjerter i flødesovs – har brugt denne opskrift på gulerodskage, siden en kollega gav hende den på en maskinskrevet seddel for 37 år siden.

Det er altså tale om en grundigt gennemprøvet gulerodskage. Og hver eneste gang er kagen blevet så vellykket, at gæsterne har spist hende ud af huset på få minutter.

Det er derfor, vi uden at tøve kalder det ”den bedste gulerodskage”. Den er utroligt let at lave. Den er blød og svampet, og den smager præcis sådan, som du forventer af en klassisk gulerodskage. Mums!

Se også vores opskrift på en mere krydret gulerodskage med nødder, abrikoser og en ostecreme med appelsin.

Generøs som hun er, har Mimi venligst lånt os opskriften på sin klassiske gulerodskage med flødeost og håber, at resten af Danmark får lige så stor glæde af den som hun. God fornøjelse!

Ingredienser

Antal personer:
Gulerodskage
375 g revne gulerødder
300 g brun farin
275 g mel
75 g hakkede valnødder
4 æg
2 dl rapsolie
2 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
0.5 tsk. salt
Glasur
200 g flødeost
125 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk. vaniljepulver
Desuden
Valnødder til pynt
4 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør ingredienserne til gulerodskage grundigt sammen

2
Færdig

Hæld dejen i et ovnfast fad foret med bagepapir

3
Færdig

Bag gulerodskagen 40 minutter på næstnederste rille i en 185 grader varm ovn

4
Færdig

Afkøl kagen

5
Færdig

Rør ingredienserne til glasur sammen og smør på den afkølede kage

6
Færdig

Pynt med halve valnødder

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hvid pizza med cremefraiche
forrige
Opskrift: Hvid pizza med cremefraiche
Opskrift: Hurtigere bøf bourguignon af flanksteak
næste
Opskrift: Hurtigere bøf bourguignon af flanksteak
Opskrift: Hvid pizza med cremefraiche
forrige
Opskrift: Hvid pizza med cremefraiche
Opskrift: Hurtigere bøf bourguignon af flanksteak
næste
Opskrift: Hurtigere bøf bourguignon af flanksteak

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here