Opskrift: Sprød farspandekage i ovn
med hvidløg, parmesan og salvie

0 0
Opskrift: Sprød farspandekage i ovn

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 spsk. olie
400 g hakket kalv/flæsk
2 bagekartofler, revet
2 løg, revet
2 fed hvidløg, knust
1 æg
50 g parmesan, revet
2 spsk. salvie
1.5 tsk. salt
Peber
Rasp

En farspandekage er nem og lækker aftensmad for hele familien

Tilhører:
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad
  • Paleo opskrifter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Det er nok en smagssag, om man vil kalde denne ret et farsbrød eller en farspandekage i ovn. Amerikanerne vil nok mene, at det er en ‘meat loaf’. Men pyt, uanset navn er smagen god, og så er det oven i købet en virkelig nem ret at lave. Det tager ikke mange minutter, før farspandekagen står i ovnen og hygger sig.

Vi bruger salvie i opskriften, men du kunne lige så godt bruge timian eller rosmarin. Det er bare vigtigt, at der kommer et markant krydderi i farspandekagen, hvis den ikke skal smage som en ovnbagt frikadelle.

Er vi enige om, at det skal være en nem dag i dag? Godt så. Som tilbehør til farspandekagen foreslår vi kuvertflutes og smørdampede ærter og majs.

Ingredienser

Antal personer:
2 spsk. olie
400 g hakket kalv/flæsk
2 bagekartofler, revet
2 løg, revet
2 fed hvidløg, knust
1 æg
50 g parmesan, revet
2 spsk. salvie
1.5 tsk. salt
Peber
Rasp
3 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Smør et ovnfast fad med olien

2
Færdig

Bland alle øvrige ingredienser (minus rasp) til en fars

3
Færdig

Læg farsen til rette i fadet og drys med et lag rasp

4
Færdig

Bag farspandekagen 45 minutter i en 180 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: 16 fristende kokoskys (marengs)
forrige
Opskrift: 16 fristende kokoskys (marengs)
Opskrift: Vandmelon gazpacho som tapas
næste
Opskrift: Vandmelon gazpacho som tapas
Opskrift: 16 fristende kokoskys (marengs)
forrige
Opskrift: 16 fristende kokoskys (marengs)
Opskrift: Vandmelon gazpacho som tapas
næste
Opskrift: Vandmelon gazpacho som tapas

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here