Ingredienser
-
2 æggehvider
-
175 g sukker
-
200 g kokosmel
-
0.5 citron, skallen
-
50 g mørk chokolade
Et par ord om vores opskrift
Nybagte kokosmakroner smager altid godt, og så er de nemme og hurtige at lave.
Til forskel fra gammeldags kokosmakroner har vi tilføjet et twist af noget syndigt (chokolade) og noget frisk (citronskal).
Hvis dine kokosmakroner skal smage som hjemme hos mormor, kan du sagtens droppe både chokolade og citronskal. Men begge dele gør altså de sprøde, saftige småkager lidt lækrere.
Ingredienser
2 æggehvider | |
175 g sukker | |
200 g kokosmel | |
0.5 citron, skallen | |
50 g mørk chokolade |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk æggehvider og sukker helt stift |
2
Færdig
|
Rør kokosmel og citronskal i |
3
Færdig
|
Sæt 12 kokosmakroner på et stykke bagepapir |
4
Færdig
|
Bag 20 minutter i en 200 g varm ovn |
5
Færdig
|
Smelt chokoladen over vandbad og dryp lidt på toppen af makronerne |