Opskrift: Stenbiderrogn med rygeostcreme
skalotteløg, agurk og kørvel

0 0
Opskrift: Stenbiderrogn med rygeostcreme

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
12 stk. gourmetknækbrød (eller blinis)
4 spsk. rygeost
2 spsk. yoghurt
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
Peber
0.3 agurk, i fine tern
2 skalotteløg, finthakket
0.5 bdt. kørvel
200 g stenbiderrogn
2 tsk. citronsaft
0.5 tsk. salt
Peber

En smuk og delikat forret i foråret, når det er sæson for stenbiderrogn

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Sæsonen for stenbiderrogn strækker sig fra januar til maj, så den delikate spise er en rigtig forårsbebuder.

Sædvanligvis serveres stenbiderrogn på blinis eller ristet toastbrød, men hvorfor ikke prøve med gourmetknækbrød i stedet? Du kan købe det i supermarkeder og delikatessebutikker – eller let bage det selv: hjemmebagt knækbrød.

Den milde rygeostcreme understøtter den fine smag af stenbiderrogn, især fordi vi bruger skalotteløg i stedet for de mere brutale rødløg.

Ingredienser

Antal personer:
12 stk. gourmetknækbrød (eller blinis)
4 spsk. rygeost
2 spsk. yoghurt
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
Peber
0.3 agurk, i fine tern
2 skalotteløg, finthakket
0.5 bdt. kørvel
200 g stenbiderrogn
2 tsk. citronsaft
0.5 tsk. salt
Peber
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Anret knækbrød (eller blinis) på et flot fad

2
Færdig

Rør rygeost, yoghurt og krydderier sammen, bland med agurk og løg - og læg cremen på knækbrødene

3
Færdig

Læg et lag kørvel ovenpå

4
Færdig

Rør stenbiderrogn med citron og salt - og læg oven på kørvlen

5
Færdig

Kværn peber over madderne og servér

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Dansk moussaka
forrige
Opskrift: Dansk moussaka
Opskrift: Kongen af Danmark
næste
Opskrift: Kongen af Danmark
Opskrift: Dansk moussaka
forrige
Opskrift: Dansk moussaka
Opskrift: Kongen af Danmark
næste
Opskrift: Kongen af Danmark

Tilføj Din Kommentar