Opskrift: Lynstegt rørt tatar
med æggeblommer og esdragon

0 0
Opskrift: Lynstegt rørt tatar

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
300 g tatar
2 skalotteløg, finthakket
4 æggeblommer
2 spsk. esdragon, hakket eller tørret
1 spsk. kapers
1 spsk. syltet agurk, finthakket
0.5 spsk. peberrod, revet
2 spsk. olie
25 g smør
Salt, peber

Den skønneste rå tatar - med sprød stegeskorpe

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Hvad skal man gøre, når man nu både elsker det bløde, rå tatarkød – og en sprød stegeskorpe med smagen af ristet oksekød…?

Keine Hexerei, nur Behändigkeit: Man laver da bare en laber rørt tatar og steger den lynhurtigt på panden. Egentlig minder retten om en meget letstegt pariserbøf, hvor alt fyldet befinder sig inde i bøffen.

Dog har vi tilladt os et par små, strategiske ændringer i forhold til såvel traditionel tatar som gammeldags pariserbøf. Vi supplerer med lidt esdragon, der smager vildt godt sammen med æg og oksekød – og erstatter de syltede rødbeder med syltet agurk, ikke mindst for udseendets skyld.

Du kan servere lynstegt rørt tatar på et stykke smørstegt rugbrød eller toastbrød – måske som forret, måske som frokost? Et glas kølig, tør rosé går godt med denne ret, hvis det da ikke skal være en øl og en snaps.

Ingredienser

Antal personer:
300 g tatar
2 skalotteløg, finthakket
4 æggeblommer
2 spsk. esdragon, hakket eller tørret
1 spsk. kapers
1 spsk. syltet agurk, finthakket
0.5 spsk. peberrod, revet
2 spsk. olie
25 g smør
Salt, peber
2 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør kødet sammen med æg og alt det ‘grønne’

2
Færdig

Form den rørte tatar til 4 pæne bøffer

3
Færdig

Steg bøfferne i olie og smør på en glohed pande - max. 30 sekunder på hver side

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Kylling i rød karry
forrige
Opskrift: Kylling i rød karry
Artiskokcreme som lækker dip
næste
Opskrift: Artiskokcreme som lækker dip
Kylling i rød karry
forrige
Opskrift: Kylling i rød karry
Artiskokcreme som lækker dip
næste
Opskrift: Artiskokcreme som lækker dip

2 Comments Skjul kommentarer

Kære Pernille

En Thy Pilsner smager godt hver gang! Vi holder også meget af klassikeren Guld Tuborg, der går godt til både traditionelle retter og mere krydret mad.

Appetitlige hilsener fra Spicy Twist

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here