Ingredienser
-
1 glaskål
-
2 æbler
-
1 citron, saft og skal
-
1 spsk. honning
Et par ord om vores opskrift
Glaskål er både sund og billig mad. Men det er ikke kun derfor, du skal spise mere glaskål – det er især, fordi denne kåltype smager kanongodt i rå tilstand; sprød, mild og saftig.
Hertil kommer, at det sjove, lille kålhoved er nemt at have med at gøre: Du skærer bare den yderste skræl af med en skarp (eller sløv) kniv, bum.
Hvis du har en foodprocessor, vil denne nye, lækre variant af råkost tage dig højst 10 minutter at lave. Har du ‘kun’ et råkostjern, skal du lægge 5 minutter til. Men det altså stadig hurtig mad.
Lækkerheden i råkostsalaten kommer af kålens saftige sprødhed, men nok så meget af de revne æbler, den friske citron og en spiseskefuld honning til at forsøde livet med.
Du kan servere råkostsalat med glaskål og æbler til ALT: Frikadeller, hakkebøffer, tærter, stegt fisk…
Ingredienser
1 glaskål | |
2 æbler | |
1 citron, saft og skal | |
1 spsk. honning |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær kål og æbler i grove stykker |
2
Færdig
|
Hæld alle ingredienser i foodprocessoren og kør nogle få sekunder |
3
Færdig
|
Alternativt kan du rive kål og æbler på råkostjernet og blande med citron og honning |
4
Færdig
|
Servér straks eller gem på køl, til råkostsalaten skal spises |