Opskrift: Ny, lækker variant af råkostsalat

med glaskål, æbler, citron og honning

Sund, billig og superlækker råkost på 10 minutter

Tilhører:
  • Billig mad
  • Sund mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Glaskål er både sund og billig mad. Men det er ikke kun derfor, du skal spise mere glaskål – det er især, fordi denne kåltype smager kanongodt i rå tilstand; sprød, mild og saftig.

Hertil kommer, at det sjove, lille kålhoved er nemt at have med at gøre: Du skærer bare den yderste skræl af med en skarp (eller sløv) kniv, bum.

Hvis du har en foodprocessor, vil denne nye, lækre variant af råkost tage dig højst 10 minutter at lave. Har du ‘kun’ et råkostjern, skal du lægge 5 minutter til. Men det altså stadig hurtig mad.

Lækkerheden i råkostsalaten kommer af kålens saftige sprødhed, men nok så meget af de revne æbler, den friske citron og en spiseskefuld honning til at forsøde livet med.

Du kan servere råkostsalat med glaskål og æbler til ALT: Frikadeller, hakkebøffer, tærter, stegt fisk

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Skær kål og æbler i grove stykker

2
Færdig

Hæld alle ingredienser i foodprocessoren og kør nogle få sekunder

3
Færdig

Alternativt kan du rive kål og æbler på råkostjernet og blande med citron og honning

4
Færdig

Servér straks eller gem på køl, til råkostsalaten skal spises

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 500 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Horse’s Neck deluxe
forrige
Opskrift: Horse’s Neck deluxe
Opskrift: Fasan som udsøgt paté
næste
Opskrift: Fasan som udsøgt paté
Opskrift: Horse’s Neck deluxe
forrige
Opskrift: Horse’s Neck deluxe
Opskrift: Fasan som udsøgt paté
næste
Opskrift: Fasan som udsøgt paté

Tilføj Din Kommentar