Ingredienser
-
5 cl whisky
-
2.5 dl gingerbeer
-
2 stænk Angostura
-
5 g frisk ingefær
-
1 citronskræl i én strimmel
-
Is, masser
Et par ord om vores opskrift
Lad os bare røbe det med det samme: Den vanedannende drink Horse’s Neck har sit navn efter den citronstrimmel, der hænger yndefuldt hen over glassets kant og ligner lidt … halsen på en hest.
Personligt vil vi tilføje, at drinken smager så godt, at man nærmest vrinsker af fryd. Man rider gerne en omvej for at få én til!
En helt klassisk Horse’s Neck laves med ginger ale, og det kan du da også bare gøre, hvis du synes. Men hvis du som os sætter pris på smagen af ingefær, så benytter du i stedet den noget kraftigere gingerbeer – og så tilføjer du oven i købet et par dråber ingefærsaft. Dét skulle også være så godt mod både forkølelse og potensproblemer.
Men som sagt: Skal det være nemt, blander du bare whisky (helst bourbon) og ginger ale med is – og du kan sagtens erstatte citronskrællen med en halv citronskive.
Ingredienser
5 cl whisky | |
2.5 dl gingerbeer | |
2 stænk Angostura | |
5 g frisk ingefær | |
1 citronskræl i én strimmel | |
Is, masser |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Bland de våde ingredienser i et passende glas |
2
Færdig
|
Riv ingefæren og pres saften ned i glasset |
3
Færdig
|
Lav en lang citronstrimmel og hæng på glassets kant |
4
Færdig
|
Tilføj masser af is |
5
Færdig
|
Rør let rundt |
6
Færdig
|
Skål |