Ingredienser
-
5 cl tequila
-
5 cl grapefrugtsaft
-
5 cl danskvand
-
2 cl limesaft
-
1 spsk. sirup
-
Is, masser
-
PRODUKTANBEFALINGER
-
100% Agave Tequila Calle Blanco 23
Et par ord om vores opskrift
Paloma er det spanske ord for due, men hvorfor denne herlige, læskende tequila drink lige kaldes sådan, er svært at gennemskue?! Måske fordi den virker så fredelig og uskyldig.
En paloma består i sin simpleste form af tequila blandet med grapefrugtsodavand eller grapetonic. Altså en såkaldt 2-komponent drink. Og i dén form er paloma afsindigt populær i hele Mexico.
Det geniale ved en paloma er, at grapefrugtsmagen neutraliserer den let beske agave i tequilaen. Og tequilaen neutraliserer det bitre i grapefrugten. Her kan man virkelig tale om, at 1 + 1 = 3.
På de fine hoteller og fancy barer bruger man naturligvis friskpresset grapefrugt i en paloma. Og dén variant foretrækker vi klart. Da der både er frisk grapefrugt og lime i drinken, skal der ikke mange slurke til, før hele dagens ration af C-vitamin er klaret.
Luk øjnene, når du klirrer med isen i glasset og sipper din paloma. Med en smule fantasi kan du sagtens drømme dig hen til et solrigt paradis i de varme vande. Salud!
Ingredienser
5 cl tequila | |
5 cl grapefrugtsaft | |
5 cl danskvand | |
2 cl limesaft | |
1 spsk. sirup | |
Is, masser | |
PRODUKTANBEFALINGER |
|
100% Agave Tequila Calle Blanco 23 |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør alle ingredienser sammen i et højt glas |
2
Færdig
|
Skål |