Ingredienser
-
4 tsk. dijonsennep
-
4 tsk. lemoncurd
-
2 tsk. tørret esdragon
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Du kan dårligt kigge på røget hellefisk og gravad laks i supermarkedet eller hos fiskehandleren uden at få prakket en portion rævesovs med i købet.
Rævesovs er en brungul sennepsdressing, som normalt består af sennep, brun farin, dild og et par andre småting. Den er sød og stærk, smager dejligt, men har en tendens til at stjæle smagsbilledet fra især finere udgaver af røget fisk.
Denne opskrift giver dig en mildere, friskere og ærligt talt også lidt kønnere udgave af rævesovs. Og nej, den hørmer ikke af rævepis, hvilket menes at være baggrunden for det pudsige navn på sennepsdressingen.
Ideel til en mad med røget fisk til forret, frokost og natmad.
Ingredienser
4 tsk. dijonsennep | |
4 tsk. lemoncurd | |
2 tsk. tørret esdragon | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør ingredienserne sammen og servér til røget fisk |