Ingredienser
-
10 g frisk ingefær
-
1 citron, saft og skal
-
2 tsk. sukker
-
200 g rødbeder
-
200 g gulerødder
-
1 stort æble
Et par ord om vores opskrift
Råkostsalat er blandt de tilbagevendende indslag på de danske middagsborde. Det er sundt, velsmagende, mættende og billigt – og drønnemt at lave.
Et lille twist på den daglige råkost kunne være rødbeder, citronskal og ingefær sammen med de velkendte æbler og gulerødder. Det hele bliver både sjovere og sundere på den måde.
Spis rødbede-råkost som en frisk salat i tide og utide eller som tilbehør til al slags kød og fisk.
Ingredienser
10 g frisk ingefær | |
1 citron, saft og skal | |
2 tsk. sukker | |
200 g rødbeder | |
200 g gulerødder | |
1 stort æble |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør først ingefær, citron, skal og sukker på foodprocessoren |
2
Færdig
|
Skær beder, rødder og æbler i grove stykker og kør med (lynhurtigt) |
3
Færdig
|
Salaten må gerne trække 10 minutter før servering |