Ingredienser
-
Grøntsager efter eget valg
-
250 g varmrøget laks
-
4 æg
-
Sennepsdressing
-
2 store spsk. yoghurt
-
2 spsk. olie
-
1 spsk. citron
-
1 spsk. vand
-
2 tsk. sennep
-
2 tsk. tørret basilikum
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Grøntsagerne vælger du selv. Det kan være spidskål, tomat, agurk, blegselleri, rødløg, fintsnittet gulerod, æble – lige dét, du har lyst til at spise.
Til gengæld er den varmrøgede laks, de smilende æg og den yoghurtbaserede sennepsdressing med tørret basilikum vigtige. Det er her, de dejlige smage gemmer sig.
Varmrøget laks har de fleste supermarkeder i en hæderlig kvalitet. Så det behøver ikke blive nogen kostbar forret eller frokost. Giv lunt flutes til.
Ingredienser
Grøntsager efter eget valg | |
250 g varmrøget laks | |
4 æg | |
Sennepsdressing |
|
2 store spsk. yoghurt | |
2 spsk. olie | |
1 spsk. citron | |
1 spsk. vand | |
2 tsk. sennep | |
2 tsk. tørret basilikum | |
0.5 tsk. salt | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Snit grøntsagerne i grove stykker |
2
Færdig
|
Pluk laksen i mindre stykker |
3
Færdig
|
Kog æggene 6 minutter, pil og halvér |
4
Færdig
|
Ryst dressingen og hæld over salaten |