Ingredienser
-
1 squash
-
0.25 dl lagereddike
-
3 tsk. sukker
-
1 tsk. salt
-
1 frysepose
Et par ord om vores opskrift
Skrællen på en squash er ikke lige så bitter som på en agurk. En ”agurkesalat” med squash er derfor lidt mildere og rundere i smagen end en gammeldags agurkesalat.
Men hånden på hjertet: Hvis du lukker øjnene og tygger lidt på det, kan du dårligt smage forskel. Om du bruger agurk eller squash, kommer ud på ét. Denne opskrift er ekstremt let: 2 minutters arbejde, så er du færdig.
Squash som agurkesalat er godt tilbehør i sandwich, på en leverpostejmad og til alt slags stegt kød, fx til en grillet flæskesteg.
Ingredienser
1 squash | |
0.25 dl lagereddike | |
3 tsk. sukker | |
1 tsk. salt | |
1 frysepose |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Riv squashen på slidsen af dit rivejern eller skær i tynde skiver |
2
Færdig
|
Læg skiverne i fryseposen og hæld eddike, sukker og salt ved |
3
Færdig
|
Ryst posen grundigt og vent 30 minutter |
4
Færdig
|
Hæld vandet fra og servér |