Opskrift: Sund peach melba
med lynhurtig yoghurtis

0 0
Opskrift: Sund peach melba

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 (store) spsk. græsk yoghurt
2 spsk. flydende honning
1 tsk. vaniljepulver
2 flade ferskner
100 g hindbær

Klassisk fransk dessert i en nem og sund udgave

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Ingen ringere end Auguste Escoffier, verdens største kok i sin tid, er hjernen bag den berømte dessert, pêche melba. Eller peach melba, som de fleste uden for Frankrig siger i dag. Escoffier skabte sin dessert til sopranen Nellie Melba tilbage i 1893, og siden har den labre kreation gået sin sejrsgang verden over.

En ægte peach melba laves af sukkersyltede ferskener, fed vaniljeis, en sødet hindbærpuré og overhældes med en sliksød kirsebærlikør. Kort sagt: 4 x sukker plus piskefløde og sprut. Et scoop for smagsløgene, men et voldeligt overfald på din almene sundhedstilstand.

Vi har tilladt os at skære ned på sukkermængder, kalorier og promiller. I denne sunde, nemme og hurtige version af peach melba anvender du friske, modne ferskner (gerne de flade ferskner), en lynhurtig yoghurtis sødet med lidt honning og sukkerfrit vaniljepulver samt friske, moste hindbær.

Denne version af peach melba smager vidunderligt af friske ferskner og hindbær med en venlig is til at give fornemmelsen af dessert.

Yoghurtisen tager 2 minutter at røre sammen og mindst 3 timer at fryse. Til 1 person rører du 2 (store) spsk. græsk yoghurt med 1 spsk. flydende honning og 1/2 tsk. vaniljepulver. Så nemt er det.

Sund peach melba er en frisk sommerdessert, som alle vil kunne lide.

Ingredienser

Antal personer:
4 (store) spsk. græsk yoghurt
2 spsk. flydende honning
1 tsk. vaniljepulver
2 flade ferskner
100 g hindbær
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Rør yoghurt, honning og vanilje sammen

2
Færdig

Frys blandingen i mindst 3 timer og tø derefter let op i køleskab 1 time inden servering

3
Færdig

Halvér fersknerne

4
Færdig

Mos halvdelen af hindbærrene med en gaffel

5
Færdig

Anret tallerkener med halve ferskner dækket med is og hindbærpuré og pyntet med hele hindbær

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hel ørred på grill
forrige
Opskrift: Hel ørred på grill
Opskrift: Blomkålsris med karry
næste
Opskrift: Blomkålsris med karry
Opskrift: Hel ørred på grill
forrige
Opskrift: Hel ørred på grill
Opskrift: Blomkålsris med karry
næste
Opskrift: Blomkålsris med karry

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here