Ingredienser
-
1 ds. flået tomat
-
1 peberfrugt
-
1 løg
-
2 spsk. ketchup
Et par ord om vores opskrift
Der skal en god tomatsovs til at lave en god pizza. Mange vælger at købe en færdig sovs, fordi det er hurtigt og nemt – men desværre er sådan en sovs jo også ret dyr og fyldt med e-stoffer.
Her kommer opskriften på en både skøn og sund hjemmelavet tomatsovs, som du højst bruger 5 minutter på at lave. Bagefter skal sovsen lige dryppe af i 20 minutter, men den tid skal du jo alligevel bruge på at lave lækkert fyld og rulle dej ud.
Apropos dej: Se vores opskrift på den gode pizzadej, der giver tynde, sprøde bunde.
Som du kan se, er det en meget enkel tomatsovs uden overflødig krydring. Sovsen må jo ikke stjæle billedet fra det gode fyld, du lægger oven på. For at få smagen af pizzabagerens labre frembringelser skal du drysse tørret oregano på den færdigbagte pizza, lige når den kommer ud af ovnen.
Ingredienser
1 ds. flået tomat | |
1 peberfrugt | |
1 løg | |
2 spsk. ketchup |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend alle ingredienserne til en fin sovs |
2
Færdig
|
Hæld tomatsovsen i en sigte og lad dryppe af i 20 minutter |
3
Færdig
|
Nu er tomatsovsen klar til at smøre på pizzaerne |
4
Færdig
|
Drys gerne de færdigbagte pizzaer med tørret oregano |