Opskrift: Torskesalat med æg og rejer
- dildcreme og stenbiderrogn

0 0
Opskrift: Torskesalat med æg og rejer

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
800 g torskefilet (gerne loins)
Fint salt
5 laurbærblade
Sort peber
Dildcreme
200 g majonæse
200 g cremefraiche
1 stort bdt. dild, finthakket
2 citroner, den revne skal
1.5 tsk. dijonsennep
1.5 tsk. salt, peber
Desuden
6 hårdkogte æg
100 g rejer
100 g stenbiderrogn

En elegant frokostret eller forret, som dine gæster vil elske

Ingredienser

  • Dildcreme

  • Desuden

Et par ord om vores opskrift

Del

Torskesalat er svaret på alle dine forhåbninger, hvis du også er typen, der konstant er på jagt efter nye, lækre retter at sætte på frokostbordet eller servere til forret.

For en torskesalat er let at lave, og den milde smag er så hyggelig og indsmigrende, at alle kan lide den. Faktisk vil den blide fiskesalat fungere som et perfekt alternativ til den overrendte laksemad eller tunmousse.

I princippet består en torskesalat blot af kogt torskekød og en hvid dressing. Men vi kan love, at retten bliver meget mere interessant, hvis du rører dild i dressingen – og hvis du supplerer torsken med hårdkogte æg, nypillede rejer og et drys stenbiderrogn.

Har fiskehandleren ikke stenbiderrogn, vil lakserogn eller rød kaviar fungere lige så godt.

Servér torskesalat på et stykke ristet brød som forret – eller på rugbrød som et af fiskeindslagene til en søndagsfrokost, julefrokost eller påskefrokost.

Det store spørgsmål er nu, om du skal servere et køligt glas hvidvin (fx riesling) eller en kold øl til?

Ingredienser

Antal personer:
800 g torskefilet (gerne loins)
Fint salt
5 laurbærblade
Sort peber
Dildcreme
200 g majonæse
200 g cremefraiche
1 stort bdt. dild, finthakket
2 citroner, den revne skal
1.5 tsk. dijonsennep
1.5 tsk. salt, peber
Desuden
6 hårdkogte æg
100 g rejer
100 g stenbiderrogn
3 fra 9 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Tag torsken ud af køleskabet 1 time før tilberedning og drys fint salt på – det gør kødet fastere

2
Færdig

Sæt en gryde over med vand, salt, laurbær og peber – lad koge 5 minutter, så vandet får lidt smag

3
Færdig

Læg torsken i det kogende vand, sluk for varmen og lad fisken trække mindst 10 minutter i vandet

4
Færdig

Rør dildcremen sammen og anbring i bunden af et pænt serveringsfad

5
Færdig

Pil torsken i pæne flager og læg oven på dilddressingen

6
Færdig

Pynt torskesalaten med hårdkogte æg, rejer og stenbiderrogn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Indisk kylling i spinat og karry (chicken saag)
forrige
Opskrift: Indisk kylling i spinat og karry (chicken saag)
Opskrift: Sund rodfrugtmos i ovnen
næste
Opskrift: Sund rodfrugtmos i ovnen
Opskrift: Indisk kylling i spinat og karry (chicken saag)
forrige
Opskrift: Indisk kylling i spinat og karry (chicken saag)
Opskrift: Sund rodfrugtmos i ovnen
næste
Opskrift: Sund rodfrugtmos i ovnen

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here