Ingredienser
-
300 g rødbede, tyndt skåret
-
3 spsk. citronsaft
-
0.5 dl olie
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
-
Rucola
-
Parmesan
Et par ord om vores opskrift
Denne opskrift tager udgangspunkt i den traditionelle, italienske carpaccio med tyndtskåret oksekød. Her har vi bare erstattet kød med beder, men genbrugt den raffinerede smagssammensætning.
De rå rødbedeskiver knaser dejligt og får et smagsmæssigt modspil fra både den friske citron, den letbitre rucola-salat og parmesanens umami.
Rødbedecarpaccio er en nem, lækker og sund form for rødbedesalat, der kan bruges som tilbehør til næsten enhver kød- eller fiskeret. Eller som selvstændig salat med lidt godt brød.
Ingredienser
300 g rødbede, tyndt skåret | |
3 spsk. citronsaft | |
0.5 dl olie | |
0.5 tsk. salt | |
Peber | |
Rucola | |
Parmesan |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær rødbederne i tyndest mulige skiver |
2
Færdig
|
Bland med citron, olie, salt og peber |
3
Færdig
|
Lad trække mindst 10 minutter |
4
Færdig
|
Hæld overskydende væde fra |
5
Færdig
|
Top op med hakket rucola og permesan i flager |