Ingredienser
-
4 økoæg
-
80 g rørsukker
-
2 dl piskefløde
-
2 dl yoghurt
-
0.5 stjerneanis
-
2 tsk. rørsukker
-
4 tsk. fint lakridspulver
-
Pynt: Sød lakrids, hakket
Et par ord om vores opskrift
Selve isen er en blanding af flødeis og yoghurtis. Konsistensen er cremet, men også let og luftig. Fyldig uden at virke fed.
Lakridssmagen kommer fra en blanding af færdigkøbt lakridspulver (fx fra Johan Bülow) og stjerneanis, som giver isen en blødere, mildere tone.
Med et generøst drys hakket, sød lakrids på toppen har du vundet alle ægte lakridselskeres hjerter.
Prøv også: Vaniljeis med nøddekrokant, Chokoladeis med orange, Citronis med citrongræs, Hyldeblomstis med ingefær
Ingredienser
4 økoæg | |
80 g rørsukker | |
2 dl piskefløde | |
2 dl yoghurt | |
0.5 stjerneanis | |
2 tsk. rørsukker | |
4 tsk. fint lakridspulver | |
Pynt: Sød lakrids, hakket |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk æggeblommer luftige med sukker |
2
Færdig
|
Pisk æggehvider og fløde stive hver for sig |
3
Færdig
|
Bland de tre ting med yoghurten |
4
Færdig
|
Stjerneanis stødes til pulver med lidt rørsukker |
5
Færdig
|
Rør anispulver og lakridspulver i iscremen |
6
Færdig
|
Uden ismaskine skal du røre et par gange i isen under nedfrysning |