Opskrift: Sprød rødbedecarpaccio
med rucola og parmesan

0 0
Opskrift: Sprød rødbedecarpaccio

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
300 g rødbede, tyndt skåret
3 spsk. citronsaft
0.5 dl olie
0.5 tsk. salt
Peber
Rucola
Parmesan

Lækker rødbedesalat, der kan bruges som tilbehør til ALT

Tilhører:
  • Diabetes opskrifter
  • Paleo opskrifter
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Denne opskrift tager udgangspunkt i den traditionelle, italienske carpaccio med tyndtskåret oksekød. Her har vi bare erstattet kød med beder, men genbrugt den raffinerede smagssammensætning.

De rå rødbedeskiver knaser dejligt og får et smagsmæssigt modspil fra både den friske citron, den letbitre rucola-salat og parmesanens umami.

Rødbedecarpaccio er en nem, lækker og sund form for rødbedesalat, der kan bruges som tilbehør til næsten enhver kød- eller fiskeret. Eller som selvstændig salat med lidt godt brød.

Ingredienser

Antal personer:
300 g rødbede, tyndt skåret
3 spsk. citronsaft
0.5 dl olie
0.5 tsk. salt
Peber
Rucola
Parmesan
5 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær rødbederne i tyndest mulige skiver

2
Færdig

Bland med citron, olie, salt og peber

3
Færdig

Lad trække mindst 10 minutter

4
Færdig

Hæld overskydende væde fra

5
Færdig

Top op med hakket rucola og permesan i flager

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Lakridsis med stjerneanis
forrige
Opskrift: Lakridsis med stjerneanis
Opskrift: Laksetatar for feinschmeckere
næste
Opskrift: Laksetatar for feinschmeckere
Opskrift: Lakridsis med stjerneanis
forrige
Opskrift: Lakridsis med stjerneanis
Opskrift: Laksetatar for feinschmeckere
næste
Opskrift: Laksetatar for feinschmeckere

Tilføj Din Kommentar