Opskrift: Airmail – champagnecocktail
med rom, lime og honning

Opskrift: Airmail – champagnecocktail

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 cl rom (mørk eller lys)
2 cl lime
1 spsk.1 spsk. honning
Is
Champagne (mousserende vin)

Et suverænt bud på årets mest populære nytårsdrink

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Man bliver glad i låget af at drikke en Airmail eller to! Dels smager den vanvittigt godt, dels HAR champagne dén effekt!

Airmail er en såkaldt champagnecocktail, men du behøver naturligvis ikke at bruge ægte champagne i drinken. Find en billigere spansk cava, en italiensk spumante eller prosecco, en fransk cremant eller nogle tyske bobler – anything goes.

Det sammen gælder for den rom, der skal i din Airmail. Du kan bruge både en lys rom og en mørk rom, bare den ikke er alt for krydret.

Desuden skal der lime og honning i en Airmail. Og her mener vi frisk limesaft, ikke den fra flaske. Samtidig er det bedre at bruge rigtig honning i stedet for fx sirup eller sukkerlage – honningens særlige smag og duft er et af kendetegnene ved en perfekt Airmail.

Airmail smager pragtfuldt både til nytår og resten af året. Det er også et godt bud på en velkomstdrink, som nok skal bringe gæsterne i stemning lige fra starten.

Normalt serveres en Airmail af highball glas, men apropos nytår synes vi, champagneglas er en mere elegant løsning.

Du kan for eksempel byde på hjemmelavede salte mandler eller et stykke hjemmelavet kransekage til din Airmail.

Opskriften på Airmail stammer tilbage fra Esquire Magazine’s 1949-udgave af Handbook for Hosts. Hvorfor cocktailen lige hedder sådan, vides ikke. Måske fordi Airmail er den hurtigste måde at nå fra A til B på?

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk rom, lime og honning sammen

2
Færdig

Hæld blandingen i et champagneglas sammen med is

3
Færdig

Top op med champagne

4
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Hjemmelavet grøntsagsjuice af tomat og agurk
forrige
Opskrift: Hjemmelavet grøntsagsjuice af tomat og agurk
Opskrift: Kransekagemesterens kransekage
næste
Opskrift: Kransekagemesterens kransekage
Opskrift: Hjemmelavet grøntsagsjuice af tomat og agurk
forrige
Opskrift: Hjemmelavet grøntsagsjuice af tomat og agurk
Opskrift: Kransekagemesterens kransekage
næste
Opskrift: Kransekagemesterens kransekage