Opskrift: Hjemmelavet grøntsagsjuice af tomat og agurk
- peberfrugt og blegselleri

Opskrift: Hjemmelavet grøntsagsjuice af tomat og agurk

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g tomater
0.5 agurk
1 rød peberfrugt
3 stængler blegselleri

Antiinflammatorisk tomatjuice, der smager som den kolde spanske suppe gazpacho

Tilhører:
  • Billig mad
  • Sund mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

I rækken af Spicy Twists slow juicer opskrifter er vi nået til den klassiske grøntsagsjuice, tomatjuice.

Se også vores opskrifter på hjemmelavet juice af rødbeder, hjemmelavet juice af gulerødder og hjemmelavet juice af hvidkål.

En hjemmelavet tomatjuice smager både anderledes og meget bedre end den, du køber i supermarkedet. En færdigkøbt tomatjuice er ofte tyk i konsistensen, mørkerød og smager næsten som tomatsovs.

Hjemmelavet tomatjuice er tyndere i konsistensen med en mildere, finere og friskere tomatsmag. Vi tilføjer saftig agurk, en smuk rød peberfrugt, der hjælper med at gøre juicen mere klassisk tomatfarvet, samt den friske sunde blegselleri, som har en antiinflammatorisk virkning i kroppen.

Disse ingredienser er de samme, som også bruges i den kolde spanske suppe gazpacho – en af verdens mest kendte og populære supper. Og din hjemmelavede tomatjuice smager faktisk ganske meget som gazpacho.

Drik den dejlige juice for sjovs og sundhedens skyld – morgen, middag og aften – eller servér den af pæne glas som appetizer eller forret.

Du kan også tilføje et stænk Tabasco, engelsk sovs og vodka, og så har du en ultracool bloody mary. Eller virgin mary, hvis du dropper vodkaen.

Stop Madspild! Genbrug pulpen i en gryderet, fx en omgang pasta bolognese eller en vegetarisk one pot pasta tomat deluxe.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rens grøntsagerne, skær i store stykker og pres i din slow juicer

2
Færdig

Gem pulpen til en god gryderet

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 900 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

forrige
Opskrift: Langtidsstegt and som på restauranterne
Opskrift: Airmail - champagnecocktail
næste
Opskrift: Airmail – champagnecocktail
forrige
Opskrift: Langtidsstegt and som på restauranterne
Opskrift: Airmail - champagnecocktail
næste
Opskrift: Airmail – champagnecocktail