Opskrift: 3 slags snobrød på grill
- med laks, pølser og banan

0 0
Opskrift: 3 slags snobrød på grill

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Snobrødsdej
25 g gær
2 dl vand
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. sukker
150 g speltmel
150 g hvedemel
6 halvtykke træpinde
Fyld
2 skiver røget laks
75 g cremefraiche
6 blade mynte
3 stilke persille
0.5 citron, skallen
0.5 tsk. grov sennep
0.25 tsk. salt
2 grillpølser
Sennep, ketchup
2 bananer

Perfekt snobrødsdej æltet sammen på 5 minutter

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Snobrødsdej

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Det her bliver de nemmeste snobrød, du nogen sinde har bagt. Og muligvis de mest vellykkede.

Snobrødsdejen er uden mælkeprodukter og er ganske enkel at ælte sammen. Det tager 5 minutter. Efter tre kvarters hævning vikler du strimler af dej om afbarkede træpinde på ca. 1 centimeters diameter og lægger dem på en bagesten i grillen. 20 minutter efter er snobrødene helt perfekte, sprøde og gennembagte og med en pikant smag af bål, som de jo skal have.

Du slipper for røgforgiftning omkring et osende bål. Du slipper for brændt skorpe og halvbagt krumme. Du slipper for trætte arme, der er ved at falde af, fordi du ikke orker at blive ved med at holde snobrødet i en bestemt vinkel over bålet.

Men hvis du foretrækker at lave snobrødene over bål, som du plejer, kan du naturligvis stadig bruge opskriften på snobrødsdej. Den er lige i skabet.

Hvis du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af dagens snorbrødsservering, kan du forvandle den til en 3-retters menu. Forret, hovedret, dessert: Ét snobrød med laks og urtecreme, ét snobrød med grillet pølse, sennep og ketchup, ét snobrød med grillet banan.

Hvis du vælger at spise snobrød som 3-retters menu, rækker denne portion snobrødsdej til 2 personer. Men hvis gæsterne kun skal have 1 snobrød hver, rækker portionen til 6 personer.

Ingredienser

Antal personer:
Snobrødsdej
25 g gær
2 dl vand
2 spsk. olie
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. sukker
150 g speltmel
150 g hvedemel
6 halvtykke træpinde
Fyld
2 skiver røget laks
75 g cremefraiche
6 blade mynte
3 stilke persille
0.5 citron, skallen
0.5 tsk. grov sennep
0.25 tsk. salt
2 grillpølser
Sennep, ketchup
2 bananer
2 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Snobrødsdej

Opløs gæren i vandet

2
Færdig

Tilsæt de øvrige ingredienser i nævnte rækkefølge

3
Færdig

Ælt dejen igennem og stil til hævning 45 minutter

4
Færdig

Del dejen i 6 pølser på ca. 25-30 centimeters længde og sno dem omkring hver sin træpind, så dejen overlapper hele vejen

5
Færdig

Opvarm en bagesten i grillen direkte over de glødende briketter, læg snobrødene på stenen og bag dem ca. 20 minutter

6
Færdig

Tag snobrødene af og fjern bagestenen

7
Færdig

Fyld

Anret lakseskiverne på en pæn tallerken

8
Færdig

Rør urtecremen sammen af cremefraiche, krydderurter, citronskal, sennep og salt

9
Færdig

Grill pølser og bananer ca. 3 minutter på hver side på direkte varme

10
Færdig

Servér hele molevitten hurtigst muligt, evt. med et glas kølig rosé til

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Sund pasta bolognese
forrige
Opskrift: Sund pasta bolognese
Opskrift: Lørdagskylling på grill
næste
Opskrift: Lørdagskylling på grill
Opskrift: Sund pasta bolognese
forrige
Opskrift: Sund pasta bolognese
Opskrift: Lørdagskylling på grill
næste
Opskrift: Lørdagskylling på grill

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here