Ingredienser
-
1 avocado
-
1 spsk. limesaft
-
0.5 tsk. salt
-
Peber (eller chiliflager)
-
6 store soltørrede tomater
-
1 rødløg, i tynde skiver
-
1 kvist bredbladet persille
Et par ord om vores opskrift
Den venlige avocado-smag er svær ikke at kunne lide. Og når den pæreformede frugt så er skåret flot ud i millimetertynde skiver og spredt dekorativt over et stykke groft brød – lige til at lægge på Instagram – er det let at forstå, at københavnske hipstere er faldet pladask for den skønne avocadomad.
Farvel grå leverpostej, farvel syntetiske pølse, farvel svedende ostehørmer – goddag smukke, sunde avocadomad.
Men, men, men… det er møgsvært at få en avocadomad til at ligne en halv million hjemme i sit eget køkken. Hvad så? Glem udseendet og spar en halv times ærgrelser! Mos din avocado med lidt lime eller citron – læg mosen på dit yndlingsbrød – og top op med noget lækkert ovenpå. Fx soltørret tomat.
Så nemt er det lave en drønlækker mad sprængfyldt med alle de sunde sager, din krop hungrer efter.
Ingredienser
1 avocado | |
1 spsk. limesaft | |
0.5 tsk. salt | |
Peber (eller chiliflager) | |
6 store soltørrede tomater | |
1 rødløg, i tynde skiver | |
1 kvist bredbladet persille |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Mos avocadokødet med lime, salt og peber |
2
Færdig
|
Læg mosen på et stykke groft brød |
3
Færdig
|
Top op med tomat, rødløg og persille |