Ingredienser
-
150 g spidskål
-
0.5 dl eddike
-
0.5 dl kogende vand
-
1 spsk. sukker
-
200 g østershatte
-
20 g smør
-
Salt, peber
-
300 g hakket oksekød
-
3 spsk. olie
-
Salt peber
-
4 burgerboller
-
Spicy Twists BBQ-marinade
Et par ord om vores opskrift
Når det skal gå lidt hurtigt, er en af danskernes – og hele verdens – livretter: Burger. En burger smager jo også herligt, selv om den sjældent er en overraskelse for smagsløgene.
Men burgers kan jo være mange ting. Her på Spicy Twist har vi burgere med almindeligt hakket kød og agurkesalat, burger med kylling, bacon og karry, burger med laks m.fl.
I den mere gourmetagtige ende kan vi varmt anbefale dig at prøve denne opskrift på barbecue burgere med ristede østershatte, lynsyltet spidskål og Spicy Twists forrygende BBQ-dressing.
Når du har dressingen og bollerne parat, tager det max. 30 minutter at lave dette festmåltid. De ristede østershatte smager så mildt, at de ikke stjæler billedet fra resten af burgeroplevelsen – og i øvrigt kan du snildt erstatte dem med fx ristede markchampignon.
Nej, lad være med at drikke cola til burgere med østershatte! Find en anden drik, der ikke forvirrer den forfinede svampesmag med sukkersødme. Please…
Ingredienser
150 g spidskål | |
0.5 dl eddike | |
0.5 dl kogende vand | |
1 spsk. sukker | |
200 g østershatte | |
20 g smør | |
Salt, peber | |
300 g hakket oksekød | |
3 spsk. olie | |
Salt peber | |
4 burgerboller | |
Spicy Twists BBQ-marinade |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Start med kålen, så den kan trække mindst 20 minutter |
2
Færdig
|
Snit spidskål fint og bland med eddike, kogende vand og sukker |
3
Færdig
|
Hak de største østershatte groft (skal ikke renses) og steg 5-10 minutter i smørret på en middelvarm pande |
4
Færdig
|
Form 4 tynde hakkebøffer og steg dem 1,5 minut på hver side i olien på en meget varm pande - krydr med salt og peber |
5
Færdig
|
Lun bollerne, smør underen med BBQ-dressing, så et lag kål, så bøffen, så et lag BBQ-dressing, så masser af svampe, så overen til sidst |