Opskrift: Barbecue burger med østershatte
- og lynsyltet spidskål

0 0
Opskrift: Barbecue burger med østershatte

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
150 g spidskål
0.5 dl eddike
0.5 dl kogende vand
1 spsk. sukker
200 g østershatte
20 g smør
Salt, peber
300 g hakket oksekød
3 spsk. olie
Salt peber
4 burgerboller
Spicy Twists BBQ-marinade

Prøv en gourmet burger med svampe til en forandring

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Når det skal gå lidt hurtigt, er en af danskernes – og hele verdens – livretter: Burger. En burger smager jo også herligt, selv om den sjældent er en overraskelse for smagsløgene.

Men burgers kan jo være mange ting. Her på Spicy Twist har vi burgere med almindeligt hakket kød og agurkesalat, burger med kylling, bacon og karry, burger med laks m.fl.

I den mere gourmetagtige ende kan vi varmt anbefale dig at prøve denne opskrift på barbecue burgere med ristede østershatte, lynsyltet spidskål og Spicy Twists forrygende BBQ-dressing.

Når du har dressingen og bollerne parat, tager det max. 30 minutter at lave dette festmåltid. De ristede østershatte smager så mildt, at de ikke stjæler billedet fra resten af burgeroplevelsen – og i øvrigt kan du snildt erstatte dem med fx ristede markchampignon.

Nej, lad være med at drikke cola til burgere med østershatte! Find en anden drik, der ikke forvirrer den forfinede svampesmag med sukkersødme. Please…

Ingredienser

Antal personer:
150 g spidskål
0.5 dl eddike
0.5 dl kogende vand
1 spsk. sukker
200 g østershatte
20 g smør
Salt, peber
300 g hakket oksekød
3 spsk. olie
Salt peber
4 burgerboller
Spicy Twists BBQ-marinade
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Start med kålen, så den kan trække mindst 20 minutter

2
Færdig

Snit spidskål fint og bland med eddike, kogende vand og sukker

3
Færdig

Hak de største østershatte groft (skal ikke renses) og steg 5-10 minutter i smørret på en middelvarm pande

4
Færdig

Form 4 tynde hakkebøffer og steg dem 1,5 minut på hver side i olien på en meget varm pande - krydr med salt og peber

5
Færdig

Lun bollerne, smør underen med BBQ-dressing, så et lag kål, så bøffen, så et lag BBQ-dressing, så masser af svampe, så overen til sidst

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Kinesisk Gong Bao-kylling
forrige
Opskrift: Kinesisk Gong Bao-kylling
Opskrift: Julens nemmeste pebernødder
næste
Opskrift: Julens nemmeste pebernødder
Opskrift: Kinesisk Gong Bao-kylling
forrige
Opskrift: Kinesisk Gong Bao-kylling
Opskrift: Julens nemmeste pebernødder
næste
Opskrift: Julens nemmeste pebernødder

Tilføj Din Kommentar