Ingredienser
-
Bøf
-
200 g laks
-
1 løg
-
1 æg
-
2 spsk. mel
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
-
3 spsk. olie
-
Dildcreme
-
3 spsk. cremefraiche
-
1 tsk. sennep
-
0.5 bdt. dild, finthakket
-
Salt, peber
-
Avocadosalsa
-
1 avocado
-
0.5 rødløg
-
15 cherrytomater
-
0.5 agurk
-
1 spsk. balsamico
-
1 spsk. olie
-
0.5 tsk. sukker
-
Salt, peber
Et par ord om vores opskrift
Alle elsker burgere. Alle elsker laks. Så det ligger lige til højrebenet at kombinere de to livretter til et både sundt og velsmagende måltid.
Men kan mine kræsne venner og børn nu også lide det? tænker du måske bekymret. Du kan være helt rolig: Selve bøffen smager som en ganske almindelig fiskefrikadelle. Dildcreme og avocadosalsa er også meget milde i smagen, så alle kan være med her.
Vi anbefaler, at du selv bager bollerne. Her er opskriften på Danmarks bedste burgerboller.
Ingredienser
Bøf |
|
200 g laks | |
1 løg | |
1 æg | |
2 spsk. mel | |
0.5 tsk. salt | |
Peber | |
3 spsk. olie | |
Dildcreme |
|
3 spsk. cremefraiche | |
1 tsk. sennep | |
0.5 bdt. dild, finthakket | |
Salt, peber | |
Avocadosalsa |
|
1 avocado | |
0.5 rødløg | |
15 cherrytomater | |
0.5 agurk | |
1 spsk. balsamico | |
1 spsk. olie | |
0.5 tsk. sukker | |
Salt, peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
BøfBlend ingredienserne (minus olie) til en fugtig fars |
2
Færdig
|
Opvarm olien og lav 4 laksebøffer på panden |
3
Færdig
|
Steg bøfferne 4-5 minutter på hver side |
4
Færdig
|
DildcremeRør alle ingredienser sammen |
5
Færdig
|
AvocadosalsaHak alt det grønne fint |
6
Færdig
|
Rør alle ingredienser sammen |
7
Færdig
|
ServeringLæg laksebøffen på underbollen |
8
Færdig
|
Læg først dildcreme, så avocadosalsa ovenpå |