Opskrift: Carpaccio af laks
med lime, mynte og koriander

0 0
Opskrift: Carpaccio af laks

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g rå laks
1 lime
4 spsk. olivenolie
0.5 agurk
2 skalotteløg
0.5 bdt. koriander
0.5 bdt. mynte
Flagesalt
Peber

Laksecarpaccio er en let, frisk og raffineret forret - og vildt sund!

Tilhører:
  • Paleo opskrifter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Når du drypper citrussaft (lime, citron) over rå fisk, er fisken ikke længere rå. Så bliver den ‘kogt’ let, uden dog at miste alle sine gode, sunde egenskaber.

Denne ceviche-agtige proces udnytter vi i en enkel, frisk og raffineret forret: Carpaccio af laks med agurk og en håndfuld friske krydderurter. Vi foreslår mynte og koriander, men du kan sagtens bruge fx purløg og persille i stedet.

Til laksecarpaccio kan du naturligvis altid servere et glas kølig hvidvin. Men du kunne også overraske gæsterne og byde på en forfriskende drink, der ligeledes smager let af mynte.

Ingredienser

Antal personer:
400 g rå laks
1 lime
4 spsk. olivenolie
0.5 agurk
2 skalotteløg
0.5 bdt. koriander
0.5 bdt. mynte
Flagesalt
Peber
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Skær laksen i tynde skiver og anret på serveringstallerkner

2
Færdig

Dryp limesaft og olie over fisken

3
Færdig

Skær agurken småt, hak løget fint og anret på eller ved fisken

4
Færdig

Hak krydderurterne og drys over

5
Færdig

Drys med flagesalt og peber

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Rygeost med purløgsmayo
forrige
Opskrift: Rygeost med purløgsmayo
Opskrift: Hjemmelavet solbærte
næste
Opskrift: Hjemmelavet solbærte
Opskrift: Rygeost med purløgsmayo
forrige
Opskrift: Rygeost med purløgsmayo
Opskrift: Hjemmelavet solbærte
næste
Opskrift: Hjemmelavet solbærte

Tilføj Din Kommentar