Opskrift: Rygeost med purløgsmayo
- og mandolinskårne radiser

0 0
Opskrift: Rygeost med purløgsmayo

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 rundtenommer rugbrød
1 bæger rygeost
0.5 bdt. radiser, i skiver
0.5 bdt. purløg, hakket
Salt, peber
Purløgsmayo
1 æg (både hvide og blomme!)
2 dl olie
1 bdt. purløg, hakket
1 tsk. sennep
1 tsk. eddike
0.5 tsk. salt

Rygeostsalat på en ny måde

Ingredienser

  • Purløgsmayo

Et par ord om vores opskrift

Del

Den gode danske rygeost kan spises på mange måder, men vi elsker den måske allermest i en gammeldags sommersalat rørt med mayo, radiser og purløg. Agurk glemmer vi i denne omgang.

Engang imellem er det sjovt at gøre tingene på en ny måde, så lad os skille den skønne rygeostsalat ad i sine bestanddele: Det giver hver enkelt ingrediens mulighed for at spille en mere fremtrædende rolle i stedet for at forsvinde i mængden.

Som du kan se på billedet, er radiserne skåret på et mandolinjern. Hvis du ikke ejer sådan ét, så pyt. Madderne bliver lige så gode, hvis du skærer radiserne i tynde skiver, som du plejer.

Åh nej, purløgsmayo!? tænker du måske. Kan jeg finde ud af det? Bare rolig, med en stavblender tager det højst 5 minutter, og vi garanterer, at du får den fineste lysegrønne purløgsmajonæse / purløgsmayonnaise ud af det. Det er så let, så let.

Ingredienser

Antal personer:
4 rundtenommer rugbrød
1 bæger rygeost
0.5 bdt. radiser, i skiver
0.5 bdt. purløg, hakket
Salt, peber
Purløgsmayo
1 æg (både hvide og blomme!)
2 dl olie
1 bdt. purløg, hakket
1 tsk. sennep
1 tsk. eddike
0.5 tsk. salt
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Start med purløgsmayo: Hæld alle ingredienser i en røreskål, stik stavblenderen i og kør et øjeblik - sådan!

2
Færdig

Smør brødet med purløgsmayo, herefter et lag rygeost og til sidst radiser, purløg, salt og peber

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Nem rabarberkompot
forrige
Opskrift: Nem rabarberkompot
Opskrift: Carpaccio af laks
næste
Opskrift: Carpaccio af laks
Opskrift: Nem rabarberkompot
forrige
Opskrift: Nem rabarberkompot
Opskrift: Carpaccio af laks
næste
Opskrift: Carpaccio af laks

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here