Ingredienser
-
800 g hakket oksekød
-
1 portion Danmarks bedste burgerboller
-
1 portion verdens nemmeste agurkesalat
-
0.5 spidskål, fint strimlet
-
300 g tomater, i skiver
-
1 rødløg, i tynde skiver
-
BBQ-ketchup
-
2 dl ketchup
-
2 spsk. soya
-
2 tsk. sennep
-
3 tsk. paprika
-
2 tsk. brun farin
-
2 tsk. oregano
-
2 tsk. spidskommen, knust
-
1 fed hvidløg, knust
-
0.5 tsk. chiliflager
Et par ord om vores opskrift
En lækker, saftig burger er millioner af menneskers livret. Faktisk vælger mange fanger på dødsgangene i USA cheese burger som deres sidste måltid!
Smeltet ost og bacon er altid herligt på en burger, men med BBQ-ketchup behøves det faktisk ikke. Du behøver heller ikke en burgerdressing. Der er så meget kapow i denne ketchup og i den hjemmelavede agurkesalat, at dine smagsløg får rigeligt at fryde sig over.
Du kan erstatte spidskål med fx icebergsalat, hvis du synes. Vi er bare vilde med, at den bløde bøf får et knasende (og sundt) modspil. Med de luftige, bløde hjemmebagte burgerboller er dette klart vores bud på den bedste burger opskrift!
Ingredienser
800 g hakket oksekød | |
1 portion Danmarks bedste burgerboller | |
1 portion verdens nemmeste agurkesalat | |
0.5 spidskål, fint strimlet | |
300 g tomater, i skiver | |
1 rødløg, i tynde skiver | |
BBQ-ketchup |
|
2 dl ketchup | |
2 spsk. soya | |
2 tsk. sennep | |
3 tsk. paprika | |
2 tsk. brun farin | |
2 tsk. oregano | |
2 tsk. spidskommen, knust | |
1 fed hvidløg, knust | |
0.5 tsk. chiliflager |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Flæk bollerne og smør underen med BBQ-ketchup |
2
Færdig
|
Læg først spidskål, så en bøf på, herefter mere ketchup samt løg, tomat og agurkesalat |