Opskrift: 5 skønne drinks med ouzo

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Ball Banger
5 cl ouzo
1 dl appelsinjuice
Is
Black Cat #1
5 cl ouzo
5 cl brandy
5 cl Kahlua
Is
Breastmilk
5 cl ouzo
5 cl lemonade
Is
Dragon Breath
4 cl vodka
2 cl ouzo
1 cl Jägermeister
Greek Buck
5 cl brandy
2 spsk. citronsaft
1.5 spsk. ouzo
1.5 dl gingerale
Is

Opskrift: 5 skønne drinks med ouzo

- græsk, når det er festligst

Ouzo kan blandes med alt muligt lækkert

Ingredienser

  • Ball Banger

  • Black Cat #1

  • Breastmilk

  • Dragon Breath

  • Greek Buck

Et par ord om vores opskrift

Del

Den græske anisbrændevin ouzo, landets nationaldrik, er et must, når man besøger det solbeskinnede land. En ouzo med vand og is er læskende i varmen og smager fortryllende til meze, små græske tapas.

I smag minder ouzo meget om andre anisbrændevine som pastis, arak, raki og sambuca. Som oftest blander man bare den lakridssmagende drik med præcis så meget vand, at farven skifter til mælkehvid. Sværere er det ikke.

Har du hjembragt en flaske ouzo eller to til Danmark, kunne du måske få lyst til at prøve drikken i andre frække-lækre kombinationer? Du kan virkelig overraske dine gæster med nogle sjove drinksch, som de over-hele-hovedet ikke forventer.

Når vi skriver brandy i et par af opskrifterne, kan det sagtens være en Metaxa. Men det kan også være Cognac, spansk brandy eller en italiensk Vecchia Romagna. Enhver stærk spiritus af cognac-typen, faktisk.

Alle 5 drinks kan serveres af høje glas med masser af is. Hver især tager de kun 5 minutter at blande, så det bør ikke være tidsforbruget, der afholder dig fra at hoppe ud i nye sjove hyggestunder med ouzo.

PS. Når vi er i Grækenland, tager vi altid en “Ouzo ud og Me’taxa hjem (c:”

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rør ingredienser til drinken sammen i et højt glas

2
Færdig

Jamas!

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 800 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Vagtelæg på 3 måder
forrige
Opskrift: Vagtelæg på 3 måder
Opskrift: Hjemmelavede canneloni med laks
næste
Opskrift: Hjemmelavede canneloni med laks
Opskrift: Vagtelæg på 3 måder
forrige
Opskrift: Vagtelæg på 3 måder
Opskrift: Hjemmelavede canneloni med laks
næste
Opskrift: Hjemmelavede canneloni med laks