Opskrift: Fiskeburger med fiskefileter
dildmajonæse og lynhurtig agurkesalat

0 0
Opskrift: Fiskeburger med fiskefileter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
8 små fiskefileter
2 dl rugmel
1 tsk. salt, peber
1 dl olie
Dildmajonæse
1 bdt. dild
2 dl olie
1 æg
1 tsk. god edikke
1 tsk. dijonsennep
0.25 tsk. salt
Agurkesalat
1 agurk
¼ dl lagereddike
3 tsk. sukker
1 tsk. salt

Du kan bruge al mulig slags hvid fisk i en fiskeburger

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Dildmajonæse

  • Agurkesalat

Et par ord om vores opskrift

Del

Fiskeburger er en af de bedste måder at få kræsne mænd og børn til at spise fisk. For alle elsker jo en saftig burger, og helt ærligt, så smager den stegte fisk ikke så meget igennem i selskab med en blød burgerbolle, syltede agurker, sprøde grøntsager og en hyggelig dildmayo.

Se også vores opskrift på lakseburger

Lad os lige gennemgå ingredienserne i en god fiskeburger…

FISKEN. Du kan bruge al slags fisk i en fiskeburger. Vi havde nogle rødspættefileter ved hånden, men det kunne lige så godt have været torsk, laks, rejer, muslinger eller noget helt femte. Vend fisken i rugmel og steg lynhurtigt på en meget varm pande med rigeligt fedtstof.

BURGERBOLLEN. Vælg mellem den traditionelle burgerbolle eller briochebollen. Burgerboller smager allerbedst, hvis du selv bager dem, så her kommer to gode opskrifter, hvor tidsforbruget er minimalt: De traditionelle burgerbollerBrioche burgerboller.

DILDMAJONÆSE. Dild og fisk er et lige så perfekt match som hånd i handske. Du kan enten vælge at hakke et bundt dild og røre i din favoritmajonæse. Eller du kan lave din egen majonæse, som smager meget bedre, på 5 minutter. Opskriften står her på siden.

AGURKESALAT. Vi giver dig opskriften på Danmarks hurtigste agurkesalat. For der skal dælme agurkesalat (eller syltet agurk) i en rigtig burger.

GRØNTSAGER. Der skal også sprødt grønt i en burger. Vi foreslår fintsnittet spidskål, tomater og rødløg. Hvis du vil kræse endnu mere om din skønne fiskeburger, laver du oven i købet syltede rødløg.

Skal det være et rigtigt burger meal, så får du måske lyst til at servere en jordbær milkshake til. Vi synes, milkshake er for sødt og foretrækker klart den tyrkiske yoghurtdrik Ayran.

0/5 (0 Reviews)

Ingredienser

Antal personer:
8 små fiskefileter
2 dl rugmel
1 tsk. salt, peber
1 dl olie
Dildmajonæse
1 bdt. dild
2 dl olie
1 æg
1 tsk. god edikke
1 tsk. dijonsennep
0.25 tsk. salt
Agurkesalat
1 agurk
¼ dl lagereddike
3 tsk. sukker
1 tsk. salt

Sådan gør du

1
Færdig

Vend fisken i rugmel

2
Færdig

Varm panden og olien godt op og steg fisken ca. 2 minutter på hver side

3
Færdig

Krydr med salt & peber

4
Færdig

Dildmajonæse

Hæld dild og olie i en røreskål, stik stavblenderen i og blend, til dilden er helt findelt

5
Færdig

Hæld resten af ingredienserne i skålen (og ja, både æggehvide og æggeblomme)

6
Færdig

Blend, indtil konsistensen er perfekt

7
Færdig

Agurkesalat

Riv agurken på slidsen af dit rivejern eller skær i tynde skiver

8
Færdig

Læg skiverne i en frysepose og fyld eddike, sukker og salt ved

9
Færdig

Ryst posen grundigt og vent 30 minutter

10
Færdig

Hæld vandet fra og servér

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.300 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

baconsyltetoej
forrige
Opskrift: Den hemmelige opskrift på baconsyltetøj
engelske-stegte-ris
næste
Opskrift: Stegte ris på engelsk
baconsyltetoej
forrige
Opskrift: Den hemmelige opskrift på baconsyltetøj
engelske-stegte-ris
næste
Opskrift: Stegte ris på engelsk

Tilføj Din Kommentar