• Forside
  • Kage
  • Opskrift: Gammeldags kokosmakroner med sukrin

Opskrift: Gammeldags kokosmakroner med sukrin

0 0
Opskrift: Gammeldags kokosmakroner med sukrin

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 æggehvider
160 g kokosmel
160 g sukrin

Søde, sunde kokosmakroner uden sukker

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad
  • Slankemad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Alle mennesker elsker gammeldags kokosmakroner. De smager som at komme hjem til mormor på en af hendes bedre dage.

Men vi ved også, at vi ikke må spise for mange af de herlige kokosmakroner. Det høje sukkerindhold giver bildæk på maven og huller i tænderne. Og blodsukkeret stiger faretruende, jo flere vi spiser.

Tænk om igen! For med sødemidlet sukrin bliver usundt vendt til sundt. Sukrin ligner sukker og er sødt som sukker, men har ikke sukkerets skadelige bivirkninger. Sukrin består af naturligt, fermenteret sukkeralkohol. Der er ingen kalorier i, det giver ikke tandskader, det får ikke blodsukkeret til at stige (glykæmisk indeks 0), tværtimod virker det som en antioxidant.

Kilde: https://www.med24.dk/soedemiddel-og-sukkererstatning

Sukrin er måske markedets bedste alternativ til sukker. Det har kun én stor ulempe: Det er møgdyrt.

En anden ulempe er, at sukrin smager lidt syntetisk, når det bruges i store mængder – fx i disse kokosmakroner. Sukrin egner sig allerbedst i sammenhænge, hvor der kun skal bruges en smule ad gangen, og hvor der indgår andre kraftigere smage – fx dressinger og sovser.

Men prøv alligevel… Disse gammeldags kokosmakroner med sukrin er ekstremt nemme og hurtige at lave. Om godt 30 minutter kan du stå med en pladefuld friskbagte kokosmakroner.

  1. Rør æggehvider, kokos og sukrin sammen med en spiseske
  2. Form 12 pæne kokostoppe på et stykke bagepapir
  3. Bag 18 minutter midt i en 175 grader varm ovn
  4. Lad køle af 10 minutter på den varme bageplade

Værsgo at spise – med god samvittighed.

Ingredienser

Antal personer:
3 æggehvider
160 g kokosmel
160 g sukrin
3 fra 11 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør ingredienserne sammen i en skål med en spiseske

2
Færdig

Brug fingrene til at forme 12 høje toppe på en bageplade belagt med bagepapir

3
Færdig

Bag 18 minutter midt i en 175 grader varm ovn

4
Færdig

Lad køle af 10 minutter på den varme bageplade

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Honningglaseret-laks-paa-20-minutter
forrige
Opskrift: Honningglaseret laks på 20 minutter
Fennikel-parmigiana
næste
Opskrift: Fenikkel parmigiana á la Jamie Oliver
Honningglaseret-laks-paa-20-minutter
forrige
Opskrift: Honningglaseret laks på 20 minutter
Fennikel-parmigiana
næste
Opskrift: Fenikkel parmigiana á la Jamie Oliver

Tilføj Din Kommentar