Ingredienser
-
1 kg kartofler
-
1 squash
-
1 peberfrugt
-
1 rødløg
-
2 fed hvidløg, presset
-
0.5 citron, saft og skal
-
5 spsk. olie
-
3 tsk. timian
-
2 tsk. salt
-
1 tsk. chiliflager
Et par ord om vores opskrift
Når grillen alligevel er i gang, så udnyt varmen til at tilberede dine grøntsager sammen med stegen eller kyllingen.
Selv om grøntsagerne står i en bageform (fx en rugbrødsform), får de en let smag af bål – og i denne kombination bliver kartoflerne uimodståeligt cremede. Det er en art ratatouille, hvor kartoflerne har erstattet auberginen.
Brug retten som tilbehør til grillmad, fx de knasende sprøde, rosmarinmarinerede kyllingelår på grill.
Ingredienser
1 kg kartofler | |
1 squash | |
1 peberfrugt | |
1 rødløg | |
2 fed hvidløg, presset | |
0.5 citron, saft og skal | |
5 spsk. olie | |
3 tsk. timian | |
2 tsk. salt | |
1 tsk. chiliflager |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær kartoflerne i små tern (½ x ½ cm) og de øvrige grøntsager i mundrette stykker |
2
Færdig
|
Bland alle ingredienser i en bageform (fx rugbrødsform) |
3
Færdig
|
Dæk overfladen af grøntsagerne, men ikke hele formen, med sølvpapir |
4
Færdig
|
Grill over indirekte varme i 40 minutter |
5
Færdig
|
Grill over direkte varme i 5 minutter under stadig omrøring |