Opskrift: Sunde hjemmelavede nuggets af fisk

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g torskeloins
1 tsk. fint salt
1 æg
1 dl pankorasp
2 tsk. paprika
0.5 tsk. chiliflager

Opskrift: Sunde hjemmelavede nuggets af fisk

med chili og paprika

Krydrede stykker torsk bagt sprøde i ovnen er lækker slankemad

Tilhører:
  • Børnemad
  • Slankemad
  • Sund mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Når du hører ordet nuggets, tænker du sikkert på sådan nogle friturestegte kyllingestykker fra en fastfood-restaurant. Nuggets smager herligt – og er ofte så fede og usunde, at de øjeblikkeligt tilkalker dine stakkels blodårer. En ren kaloriebombe. Ud over smagen er der ikke meget godt at sige om nuggets, vel?

Tænk om igen. Du kan let selv lave et fad lækre, sprøde nuggets uden så meget som et gram fedtstof. Og hvis du laver dem af en mager fisk, er nuggets den perfekte, sunde slankemad. Også børn og kræsne mænd, der ikke er fedtforskrækkede, vil elske denne ret.

Køb nogle frosne torskeloins (eller anden hvid fisk) i dit supermarked, tø dem op natten over i køleskabet, og så har du oven i købet en ret billig basis for dine nuggets.

I denne opskrift foreslår vi at blande den fnuglette, japanske pankorasp med chiliflager og paprika for at få den rigtige smag, sprødhed og farve. Men du kan naturligvis også bruge almindelig rasp og erstatte chilien med sort peber.

Som tilbehør til nuggets af fisk kan du servere forskellige slags salater og kartofler. Du kan også gå mere utraditionelt til værks og lave et fad bagte rødbeder med fetacreme.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Skær de optøede torskeloins i mundrette stykker

2
Færdig

Drys salt over torsken og lad den trække 15 minutter

3
Færdig

Dup torsken tør og vend den i det piskede æg

4
Færdig

Vend torskestykkerne i en blanding af rasp, paprika og chili

5
Færdig

Læg fisken på et stykke bagepapir og bag 15 minutter midt i en 225 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 700 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Libanesiske fladbrød - manakish al za’atar
forrige
Opskrift: Libanesiske fladbrød – manakish al za’atar
Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme
næste
Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme
Opskrift: Libanesiske fladbrød - manakish al za’atar
forrige
Opskrift: Libanesiske fladbrød – manakish al za’atar
Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme
næste
Opskrift: Bagte rødbeder med fetacreme

Tilføj Din Kommentar