Ingredienser
-
300 g mel
-
2 dl yoghurt
-
2 spsk. olie
-
0.5 dl vand
-
1 tsk. salt
-
1 tsk. bagepulver
Et par ord om vores opskrift
Inderne er mestre i at bage lækre brød, som man kan dyppe sin mad i eller rulle den ind i. Et par indlysende eksempler er roti, chapati – og naan.
Naan er et fladbrød, der laves lynhurtigt med lidt olie og yoghurt i dejen. Vi har valgt at bringe en helt enkel og nem opskrift uden dikkedarer, men du kan sagtens tilføje fx nigellafrø, sesamfrø, hvidløg eller smør (butter naan).
Med denne opskrift kan du fremstille 6 naanbrød på lidt over en halv time. Naan smager godt til al krydret mad og kan sagtens erstatte en mexicansk majspandekage i en snæver vending.
Servér naanbrød til tandoorikylling og en sprød raita-salat.
Ingredienser
300 g mel | |
2 dl yoghurt | |
2 spsk. olie | |
0.5 dl vand | |
1 tsk. salt | |
1 tsk. bagepulver |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Ælt alle ingredienser sammen |
2
Færdig
|
Lad dejen hæve 20 minutter |
3
Færdig
|
Del i 6 og rul ud til pandekager |
4
Færdig
|
Steg ved middelhøj varme på en tør pande, til brødene tager farve |