Opskrift: Sprøde kokostoppe
med nødder og appelsinskal

Opskrift: Sprøde kokostoppe

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1.5 dl kokosmel
1.5 dl nødder, blendet til mel
1 æg
40 g sukker
1 appelsin, den revne skal
25 g blødt smør
50 g mørk chokolade

Sprøde småkager med en smag af kokos og appelsin er kræs til eftermiddagskaffen

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Det er smørret i dejen, der gør disse kokostoppe sprøde og lækre, så det vil være synd at spare på kalorierne her. Spis hellere lidt færre af de delikate småkager.

Om du bruger nødder eller mandler i dejen, bestemmer du suverænt selv. Til gengæld vil vi insistere på, at du river skallen af en appelsin ned i kokos- og nøddemassen. Kombinationen af kokos og appelsin – og mørk chokolade – smager nærmest af en tropisk solopgang.

Du får ca. 16 pæne kokostoppe af denne portion.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Brug hænderne og bland alle ingredienser (minus chokolade) sammen

2
Færdig

Stil køligt 20 minutter

3
Færdig

Form til 16 toppe på bagepapir og bag 15 minutter i en 180 grader varm ovn

4
Færdig

Afkøl og dyp i chokoladen, som du har smeltet over vandbad i en gryde

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.000 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Chop suey som på kinagrillen
forrige
Opskrift: Chop suey som på kinagrillen
Opskrift: Den originale Caesar’s Salad
næste
Opskrift: Den originale Caesar’s Salad
Opskrift: Chop suey som på kinagrillen
forrige
Opskrift: Chop suey som på kinagrillen
Opskrift: Den originale Caesar’s Salad
næste
Opskrift: Den originale Caesar’s Salad

Tilføj Din Kommentar