Ingredienser
-
1.5 dl kokosmel
-
1.5 dl nødder, blendet til mel
-
1 æg
-
40 g sukker
-
1 appelsin, den revne skal
-
25 g blødt smør
-
50 g mørk chokolade
Et par ord om vores opskrift
Det er smørret i dejen, der gør disse kokostoppe sprøde og lækre, så det vil være synd at spare på kalorierne her. Spis hellere lidt færre af de delikate småkager.
Om du bruger nødder eller mandler i dejen, bestemmer du suverænt selv. Til gengæld vil vi insistere på, at du river skallen af en appelsin ned i kokos- og nøddemassen. Kombinationen af kokos og appelsin – og mørk chokolade – smager nærmest af en tropisk solopgang.
Du får ca. 16 pæne kokostoppe af denne portion.
Ingredienser
1.5 dl kokosmel | |
1.5 dl nødder, blendet til mel | |
1 æg | |
40 g sukker | |
1 appelsin, den revne skal | |
25 g blødt smør | |
50 g mørk chokolade |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Brug hænderne og bland alle ingredienser (minus chokolade) sammen |
2
Færdig
|
Stil køligt 20 minutter |
3
Færdig
|
Form til 16 toppe på bagepapir og bag 15 minutter i en 180 grader varm ovn |
4
Færdig
|
Afkøl og dyp i chokoladen, som du har smeltet over vandbad i en gryde |