Opskrift: Nemme fiskefrikadeller
med dild

Opskrift: Nemme fiskefrikadeller

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g hvid fisk (sej, torsk, lange…)
1 bdt. dild
2 løg
2 æg
5 spsk. mel
1 tsk. salt
Peber
5 spsk. olie

Hjemmelavede fiskefrikadeller er både sundere og smager meget bedre end de færdigkøbte

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Denne opskrift på en hjemmelavet fiskefars er så enkel, at det næsten ikke er til at fatte. Med en foodprocessor tager det dig under 5 minutter at røre farsen sammen. Og du vælger selv hvilken hvid fisk du vil  bruge, men det kan fx. være sej, torsk eller lange.

Dilden giver fiskefrikadellerne en frisk og sommerlig smag. Hvis du ikke er vild med dild – eller hvis du bare vil gøre opskriften endnu nemmere – kan du sagtens springe den grønne urt over.

Vi kan varmt anbefale at servere disse lækre fiskefrikadeller med dildsovs (eller smørsovs) og små nye kartofler. De vil også være en velkomment ret på frokostbordet.

5/5 (1 Review)

Sådan gør du

1
Færdig

Kør alle ingredienser (minus olie) til en fugtig fars i foodprocessoren

2
Færdig

Opvarm olien og lav godt 16 fiskefrikadeller på panden

3
Færdig

Steg frikadellerne 4-5 minutter på hver side

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.100 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Luksus lakseburger
forrige
Opskrift: Luksus lakseburger
Opskrift: Sund torskerognssalat
næste
Opskrift: Sund torskerognssalat
Opskrift: Luksus lakseburger
forrige
Opskrift: Luksus lakseburger
Opskrift: Sund torskerognssalat
næste
Opskrift: Sund torskerognssalat

Tilføj Din Kommentar