Opskrift: Mai tai – tropisk cocktail
med 2 slags rom

0 0
Opskrift: Mai tai – tropisk cocktail

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2.5 cl hvid rom
2.5 cl mørk rom
2.5 cl mandellikør
2.5 cl Grenadine
1 dl danskvand
Is, masser

Swingende drink, der smager af sommer i bastskørter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Mai tai-cocktailen er vist nok navngivet efter det tahitianske ord maita’i, der betyder god eller fremragende. Og det er ganske rigtigt en både god og fremragende drink – fuld af saft og kraft og smagen af tropernes hede sommernætter.

Mindst tre californiske restauratører hævder at have opfundet mai tai engang tilbage i 1930’erne eller 1940’erne. Deres opskrifter på drinken er forskellige, og siden dengang er der kommet mange, mange flere fortolkninger. Så uanset hvor du bestiller en mai tai, vil den sandsynligvis smage anderledes end sidste gang, du fik én.

Nogenlunde sikkert er det dog, at der skal to slags rom i en mai tai: Hvid rom og mørk rom. Men skal der nu limejuice, ananasjuice eller grapejuice i? Og hvad med de øvrige ingredienser?

Spicy Twists fortolkning af mai tai hævder på ingen måde at være den originale, men vi har trods alt smagt os gennem så mange mai tais, at vi med sindsro kan sige, at vores mai tai har et autentisk tropisk præg.

En mai tai er lidt sødlig og let tilgængelig og vil derfor fungere perfekt som velkomstdrink til selskaber, hvor mange forskellige smagsløg skal tilfredsstilles.

Ingredienser

Antal personer:
2.5 cl hvid rom
2.5 cl mørk rom
2.5 cl mandellikør
2.5 cl Grenadine
1 dl danskvand
Is, masser
1 fra 2 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Ryst alle de våde ingredienser sammen

2
Færdig

Hæld i et lavt glas med masser af is

3
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Grillet torsk som saltimbocca
forrige
Opskrift: Grillet torsk som saltimbocca
Opskrift: Granola med okara (sojabønner)
næste
Opskrift: Granola med okara (sojabønner)
Opskrift: Grillet torsk som saltimbocca
forrige
Opskrift: Grillet torsk som saltimbocca
Opskrift: Granola med okara (sojabønner)
næste
Opskrift: Granola med okara (sojabønner)

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here