Opskrift: Cremet kyllingesuppe med majs
- cremefraiche og løvstikke

0 0
Opskrift: Cremet kyllingesuppe med majs

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 kylling, i 4 stykker
1 spsk. salt
1 stilk løvstikke
2 fed hvidløg, finthakket
10 peberkorn, knust
Fyld
50 g smør
5 spsk. mel
3 spsk. cremefraiche 38%
2 majskolber, kornene
2 skalotteløg, finthakket
2 gulerødder, finthakket
Purløg, finthakket

Hyggelig feel-good suppe for hele familien

Ingredienser

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Alle kan lide kylling. Alle kan lide majs. Alle kan lide en cremet suppe med en rund smag. Denne venlige og hyggelige suppe kan ganske enkelt ikke gå galt, uanset hvem du serverer den for. Og det er jo rart at vide på forhånd, ikke sandt?

Vi foreslår at koge en hel kylling og pille kødet af bagefter. Vi foreslår at bruge hele majskolber og skære kornene af. Vi foreslår at bruge løvstikke som krydderurt. Og endelige foreslår vi cremefraiche som det cremede indslag i suppen.

MEN… Du kan også nøjes med at koge 800 gram kyllingebryster i 1 liter hønsebouillon. Du kan åbne en pose majs. Du kan bruge timian eller esdragon. Og du kan enten hælde piskefløde i suppen til sidst eller blot jævne suppen med mel, hvis du vil spare på kalorierne.

Som tilbehør til kyllingesuppen kan du servere tykke skiver friskbagt flutes.

Ingredienser

Antal personer:
1 kylling, i 4 stykker
1 spsk. salt
1 stilk løvstikke
2 fed hvidløg, finthakket
10 peberkorn, knust
Fyld
50 g smør
5 spsk. mel
3 spsk. cremefraiche 38%
2 majskolber, kornene
2 skalotteløg, finthakket
2 gulerødder, finthakket
Purløg, finthakket
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Sæt kyllingen over i en gryde med krydderier og vand, der næsten dækker

2
Færdig

Kog kyllingen 40 minutter og fisk den op, så den kan blive kold nok til at pille i mundrette stykker

3
Færdig

Fjern løvstikken fra suppen og mål 1 liter af - overskydende suppe kan evt. fryses ned

4
Færdig

Smelt smørret og rør mel ud i

5
Færdig

Tilsæt nu suppe lidt ad gangen under stadig omrøring - lad småkoge 5-10 minutter, til suppen tykner

6
Færdig

Rør cremefraiche ud i suppen og tilsæt kyllingestykker, majs, løg og gulerødder

7
Færdig

Lad småkoge 2-3 minutter, til kylling og grøntsager er varme, men ikke udkogte

8
Færdig

Servér suppen i lune tallerkner med et drys purløg

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Nem og sund æblegrød / æblemos
forrige
Opskrift: Nem og sund æblegrød / æblemos
Opskrift: Nemme majspandekager med fyld
næste
Opskrift: Nemme majspandekager med fyld
Opskrift: Nem og sund æblegrød / æblemos
forrige
Opskrift: Nem og sund æblegrød / æblemos
Opskrift: Nemme majspandekager med fyld
næste
Opskrift: Nemme majspandekager med fyld

Tilføj Din Kommentar