https://spicytwist.dk
MENUMENU
  • Forside
  • Find opskrift
        • Madtyper
          • Morgenmad
          • Frokost
          • Aftensmad
          • Brød
          • Kage
        • Tilbehør
          • Sovs
          • Salater
          • Dressing
          • Snacks
          • Dip
        • Drikkevarer
          • Drinks
          • Juice
          • Smoothie
          • Saft
          • Snaps
        • Sund mad
          • Slankemad
          • Vegetarretter
          • Vegansk mad
          • Grøntsagsretter
          • Wok
        • Jorden rundt
          • Amerikansk mad
          • Dansk mad
          • Fransk mad
          • Græsk mad
          • Italiensk mad
          • Indisk mad
          • Mexicansk mad
          • Thai mad
        • Favoritter
          • Burger
          • Frikadeller
          • Lasagne
          • Pandekager
          • Pizza
          • Sushi
          • Tærte
        • Ingredienser
          • Retter med kylling
          • Retter med oksekød
          • Retter med svinekød
          • Retter med fisk
        • 3 retter
          • Forret
          • Hovedret
          • Dessert
  • Artikler
  • Om Spicy Twist
    • Læs om os
    • Nyhedsbrev
    • Kontakt os
    • Annoncering
MENUMENU
  • Forside
  • Find opskrift
        • Madtyper
          • Morgenmad
          • Frokost
          • Aftensmad
          • Brød
          • Kage
        • Tilbehør
          • Sovs
          • Salater
          • Dressing
          • Snacks
          • Dip
        • Drikkevarer
          • Drinks
          • Juice
          • Smoothie
          • Saft
          • Snaps
        • Sund mad
          • Slankemad
          • Vegetarretter
          • Vegansk mad
          • Grøntsagsretter
          • Wok
        • Jorden rundt
          • Amerikansk mad
          • Dansk mad
          • Fransk mad
          • Græsk mad
          • Italiensk mad
          • Indisk mad
          • Mexicansk mad
          • Thai mad
        • Favoritter
          • Burger
          • Frikadeller
          • Lasagne
          • Pandekager
          • Pizza
          • Sushi
          • Tærte
        • Ingredienser
          • Retter med kylling
          • Retter med oksekød
          • Retter med svinekød
          • Retter med fisk
        • 3 retter
          • Forret
          • Hovedret
          • Dessert
  • Artikler
  • Om Spicy Twist
    • Læs om os
    • Nyhedsbrev
    • Kontakt os
    • Annoncering
MENUMENU
  • Forside
  • Find opskrift
        • Madtyper
          • Morgenmad
          • Frokost
          • Aftensmad
          • Brød
          • Kage
        • Tilbehør
          • Sovs
          • Salater
          • Dressing
          • Snacks
          • Dip
        • Drikkevarer
          • Drinks
          • Juice
          • Smoothie
          • Saft
          • Snaps
        • Sund mad
          • Slankemad
          • Vegetarretter
          • Vegansk mad
          • Grøntsagsretter
          • Wok
        • Jorden rundt
          • Amerikansk mad
          • Dansk mad
          • Fransk mad
          • Græsk mad
          • Italiensk mad
          • Indisk mad
          • Mexicansk mad
          • Thai mad
        • Favoritter
          • Burger
          • Frikadeller
          • Lasagne
          • Pandekager
          • Pizza
          • Sushi
          • Tærte
        • Ingredienser
          • Retter med kylling
          • Retter med oksekød
          • Retter med svinekød
          • Retter med fisk
        • 3 retter
          • Forret
          • Hovedret
          • Dessert
  • Artikler
  • Om Spicy Twist
    • Læs om os
    • Nyhedsbrev
    • Kontakt os
    • Annoncering
  • Forside
  • Cuisine: Kinesisk mad

Cuisine: Kinesisk mad

Kinesisk mad er ikke bare de relativt få madretter, vi kan købe på kinesiske restauranter og grillbarer herhjemme. Vi danskere kender stort set kun kinesisk mad som forårsruller, Peking and, stegte ris, nudelsupper og chop suey. Men Kina er et vældigt land med mange forskellige køkkener. Heriblandt kender vi bedst det kantonesiske køkken med de milde, populære smage. Til gengæld ved vi næsten intet om det ildsprudlende Sichuan-køkken, hvor chili og sichuanpeber er med til at sætte kulør på maden (og gæsternes kinder). Herfra stammer bl.a. den skønne Gong Bao-kylling. Har du for resten smagt kinesiske teæg?

Del

Opskrift: Nudler med svinekød – dandan noodles

Tilberedningstid 50 minutter
  • Aftensmad
  • Frokost
Dandan noodles med ristet svinekød er kinesisk streetfood, som den laves i Chengdu. Her får du en opskrift, der smager klart mere af det krydrede kinesiske køkken end af de...
4
Læs Mere
489 visninger
Del

Opskrift: Asiatisk stegt svinebryst / sticky pork belly

Tilberedningstid 55 minutter
  • Aftensmad
  • Hovedretter
  • Snacks
Lækkert krydret og hyggeligt snasket kød, som bringer smagsløgene på en luksusrejse til det fjerne Østen. Utroligt, at en billig udskæring af grisen kan forvandles til så raffineret en ret....
7
Læs Mere
1.009 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk kyllingesuppe med danske urter

Tilberedningstid 55 minutter
  • Aftensmad
  • Suppe
Herlig gammeldags suppe med grove danske grøntsager som porrer, gulerødder og pastinakker – men med en pirrende duft og smag af kinesisk kogekunst. Suppen koges på en hel kylling eller...
11
Læs Mere
1.182 visninger
Del

Opskrift: Stegte røde ris med æg

Tilberedningstid 30 minutter
  • Aftensmad
  • Frokost
Stegte ris er en af verdens mest udbredte retter. Hvis du erstatter hvide ris med røde ris, bliver dine stegte ris oven i købet ekstremt sunde. Røde ris er nemlig...
1
Læs Mere
224 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk agurkesalat med sesam

Tilberedningstid 15 minutter
  • Salater
  • Tilbehør
Agurkesalat er en stor ting rundt omkring i verden, og her taler vi ikke kun om den traditionelle danske agurkesalat. I Kina har de en lækkert krydret agurkesalat, som passer...
3
Læs Mere
3.318 visninger
Del

Opskrift: Vagtelæg – lavet som kinesiske teæg

Tilberedningstid 48 timer
  • Appetizer
  • Snacks
I Kina, Hong Kong og på Taiwan er teæg er en udbredt delikatesse, som kan købes overalt på gader og stræder og i dagligvarebutikker. Teæg spises som et lille mellemmåltid,...
Læs Mere
159 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk BBQ-gris – char siu

Tilberedningstid 50 timer
  • Aftensmad
  • Burger
  • Hovedretter
Med et par tusinde år på bagen har det kantonesiske køkken udviklet en lang række retter, som verden i dag ikke kan leve uden. Kinesiske restauranter ville aldrig have opnået...
3
Læs Mere
1.940 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk juleand med mandarin

Tilberedningstid 135 minutter
  • Aftensmad
Langtidsstegte andelår er det bedste, anden har at byde på. Glæd dig til smørmørt kød fuldt af saft og kraft. Der er lagt op til en alternativ julemiddag, når de...
Læs Mere
431 visninger
Del

Opskrift: Lynstegte østershatte fra Sichuan

Tilberedningstid 15 minutter
  • Aftensmad
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Snacks
Østershatte er en sand delikatesse for enhver svampeelsker. Lykkeligvis er de milde svampe til at opdrive det meste af året, så denne enkle ret fra Riget i Midten kan laves...
5
Læs Mere
1.850 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk dybstegt flanksteak i strimler

Tilberedningstid 140 minutter
  • Hovedretter
  • Snacks
Flanksteak er ikke oksens møreste udskæring, og derfor fås den ofte til en god pris. Det giver dig den fordel, at du kan servere den lækreste snack for dine gæster...
Læs Mere
592 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk svinekød i sursød sovs med appelsin

Tilberedningstid 50 minutter
  • Aftensmad
Europæere og asiater har forskellige måder at behandle svinekød på. I Danmark ville mange nok vælge at stege kødet på en pande eller koge kødet direkte i den sovs, der...
Læs Mere
1.280 visninger
Del

Opskrift: Vegetarisk Lo Mein

Tilberedningstid 25 minutter
  • Aftensmad
Lo mein er de kinesiske ord for en ret med ægnudler. I retten indgår altid forskellige grøntsager, måske kød, fisk eller skaldyr samt en særlig lo mein-sauce. I USA er...
Læs Mere
831 visninger
Del

Opskrift: Stegt andebryst Lo Mein

Tilberedningstid 35 minutter
  • Aftensmad
For at starte med andebrystet, så er det tilberedt efter den ufejlbarlige 10/10/10-metode, som giver kødet præcis den varme, det har behov for – det bliver hverken for rødt eller...
4
Læs Mere
3.814 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk Kylling Lo Mein

Tilberedningstid 25 minutter
  • Aftensmad
På kinesisk betyder lo mein: omrørte ægnudler. Hverken mere eller mindre. Lad os fra fastlands-Kina hoppe elegant over dammen til USA, hvor lo mein-retter er blandt de mest efterspurgte hos...
4
Læs Mere
3.822 visninger
Del

Opskrift: Kinesiske stegte ris med æg

Tilberedningstid 30 minutter
  • Aftensmad
  • Frokost
Noget af den mest populære mad, du kan få i Asien, er stegte ris. Alle landene derude har stegte ris på menuen, og både de lokale og turisterne skovler kolossale...
9
Læs Mere
7.419 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk lammemørbrad med five spice

Tilberedningstid 90 minutter
  • Aftensmad
  • Salater
Billedet snyder lidt: Både nudlerne og de sprøde, rå grøntsager er sovset godt ind i en skøn dressing med bl.a. soya, honning og ingefær. Der er masser af smag i...
1
Læs Mere
350 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk dybstegt svinekød

Tilberedningstid 140 minutter
  • Hovedretter
  • Snacks
Kinesere er troldmænd med krydderier. Med en mange tusindårig tradition er de mestre i at afbalancere smagene, så enhver ret fremstår komplet – salt, sød, syrlig, bitter og med masser...
3
Læs Mere
2.248 visninger
Del

Opskrift: Oksekød i ingefærsovs

Tilberedningstid 70 minutter
  • Aftensmad
Lad det være sagt med det samme: Denne ret kunne lige så godt hedde kylling i ingefærsovs, and i ingefærsovs eller svinekød i ingefærsovs. Du vælger helt selv, hvilken type...
Læs Mere
729 visninger
Del

Opskrift: Salat af ægnudler og råmarineret laks

Tilberedningstid 30 minutter
  • Forretter
  • Hovedretter
Der er stor forskel på de klassiske asiatiske nudler: Glasnudler, risnudler og ægnudler. Hvor de tynde, gennemsigtige glasnudler fremstilles af mungbønner – og risnudler af rismel – minder ægnudler mere...
Læs Mere
590 visninger
Del

Opskrift: Teres major, ‘oksemørbrad’ af skulderen

Tilberedningstid 150 minutter
  • Grillmad
Elsker du en velstegt oksemørbrad, der kan tygges med øjenbrynene og driver af saft om kap med dit mundvand? Så er der ingen vej uden om at prøve den lidt...
1
Læs Mere
2.683 visninger
Del

Opskrift: Kinesiske teæg – en himmelsk snack

Tilberedningstid 48 timer
  • Appetizer
  • Snacks
I Kina, Hong Kong og på Taiwan er teæg en udbredt delikatesse, som kan købes overalt på gader og stræder og i dagligvarebutikker. Teæg spises som et lille mellemmåltid, men...
Læs Mere
1.727 visninger
Del

Opskrift: Kinesisk Gong Bao-kylling

Tilberedningstid 120 minutter
  • Aftensmad
Ja, undskyld – måske ville du foretrække, at retten kaldes Kung Pao-kylling med szecuanpeber. De kinesiske skrifttegn kan oversættes til europæiske bogstaver på utallige måder, så hvis du vil tjekke...
1
Læs Mere
4.799 visninger
Del

Opskrift: Sprødt langtidsstegt andelår

Tilberedningstid 150 minutter
  • Aftensmad
En af de største delikatesser i fransk gastronomi er confit de canard – eller andeconfit, som vi siger på dansk. Let saltede andelår kogt i deres eget fedt, til kødet...
Læs Mere
4.727 visninger
Del

Opskrift: Nemme majspandekager med fyld

Tilberedningstid 60 minutter
  • Aftensmad
  • Pandekage
Majspandekager er præcis lige så lette at lave som almindelige pandekager. De er bare lidt fyldigere og egner sig derfor godt som madpandekager. Du kan fylde både kød, fisk, grøntsager...
Læs Mere
714 visninger
Del

Opskrift: Chop suey som på kinagrillen

Tilberedningstid 90 minutter
  • Aftensmad
Der var engang i Danmark (i 1970’erne), hvor noget nær det eneste fastfood, man kunne få, var en pølse med brød fra Restaurant den Fodkolde. Eller forårsruller og chop suey...
19
Læs Mere
17.200 visninger
  • Om Spicy Twist
  • Kontakt
  • Annoncering
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Sitemap

SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Jeg accepterer Læs mere
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR