Opskrift: Nudler med svinekød – dandan noodles
Dandan noodles med ristet svinekød er kinesisk streetfood, som den laves i Chengdu. Her får du en opskrift, der smager klart mere af det krydrede kinesiske køkken end af de...
Kinesisk mad er ikke bare de relativt få madretter, vi kan købe på kinesiske restauranter og grillbarer herhjemme. Vi danskere kender stort set kun kinesisk mad som forårsruller, Peking and, stegte ris, nudelsupper og chop suey. Men Kina er et vældigt land med mange forskellige køkkener. Heriblandt kender vi bedst det kantonesiske køkken med de milde, populære smage. Til gengæld ved vi næsten intet om det ildsprudlende Sichuan-køkken, hvor chili og sichuanpeber er med til at sætte kulør på maden (og gæsternes kinder). Herfra stammer bl.a. den skønne Gong Bao-kylling. Har du for resten smagt kinesiske teæg?
SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©