Opskrift: Mojito med pastis -pastisito
Hele verdens yndlingsdrink med et frækt pift af lakrids

0 0
Opskrift: Mojito med pastis -pastisito

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 spsk. rørsukker
0.5 saftig lime
Mynteblade
3 cl hvid rom
1.5 cl pastis
1.5 dl danskvand
Is, masser

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Mojito er en af verdens mest populære cocktails. Den korrekte blanding af hvid rom, lime, rørsukker, mynte og danskvand er ganske enkelt helt uimodståelig. Ikke for sød, ikke for syrlig, ikke for stærk, ikke for karakterløs – bare liflig og læskende.

Se vores opskrift på den ægte cubanske mojito

Hvis du elsker en velblandet mojito, er det nok svært at forestille sig en bedre drink på en varm dag, ikke sandt?

Ok, vi vil heller ikke ligefrem påstå, at en pastisito er bedre end mojito. Men den er i hvert fald lige så god. Og engang imellem er det jo sjovt at prøve noget nyt.

Pastisito er – hverken mere eller mindre – en helt klassisk mojito opgraderet med et lille skvæt pastis. Pastis er som bekendt en fransk anislikør, der blandt andet sælges under varemærkerne Pernod, Ricard og 51.

Pastis giver mojitoen et frækt lille pift af lakrids – men på en måde, så hele den skønne smag af mojito med mynte og lime bevares. Værsgo, 1½ drink for 1 drinks pris!

Se også vores opskrift på 3 dejlige drinks med pastis

Du kan roligt servere en pastisito som velkomstdrink – dine gæster vil elske hver en mundfuld. Husk at fylde MASSER af is i glassene; det er sådan, man serverer cocktails i Caribien.

Vil du imponere gæsterne yderligere, sætter du små skåle med hjemmelavede salte nødder og mandler frem på kakkelbordet.

Ingredienser

Antal personer:
1 spsk. rørsukker
0.5 saftig lime
Mynteblade
3 cl hvid rom
1.5 cl pastis
1.5 dl danskvand
Is, masser
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

I et mellemstort drinkglas hælder du rørsukker og saften af ½ saftig lime sammen med 1 kvist mynte

2
Færdig

Mos grundigt sammen, så sukkeret opløses, og myntens smag frigives

3
Færdig

Tilføj rom og pastis

4
Færdig

Fyld glasset med is og top op med danskvand

5
Færdig

Omrør forsigtigt

6
Færdig

Pynt evt. med en myntekvist og en skive lime

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Malaysisk curry med mørbrad og blomkål
forrige
Opskrift: Malaysisk curry med mørbrad og blomkål
Teres major (på pande) og løgsovs
næste
Opskrift: Teres major (på pande) og løgsovs
Malaysisk curry med mørbrad og blomkål
forrige
Opskrift: Malaysisk curry med mørbrad og blomkål
Teres major (på pande) og løgsovs
næste
Opskrift: Teres major (på pande) og løgsovs

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here