Opskrift: Mormors æblepeberrod
med friskrevet peberrod

0 0
Opskrift: Mormors æblepeberrod

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
300 g æble, skrællet
3 spsk. sukker
1 spsk. vand
25 g peberrod, fintrevet

Æblepeberrod er fantastisk tilbehør til alle slags stegt kød og fisk

Tilhører:
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

En stegt nakkekotelet eller en paneret rødspætte får helt nyt liv ved at dele tallerken med en solid klat æblepeberrod.

Mormors æblepeberrod er let syrlig, let sødlig, let stærk og smager bare forbandet godt. Til stegeretter er æblepeberrod genialt tilbehør, som langt overgår agurkesalat og syltede rødbeder.

Køb et helt stykke peberrod, skræl den og riv den fint. Den hvide rod er brølstærk, og den er ekstremt sund. Faktisk regnes peberrod som en superfood på linje med ingefær og hvidløg.

Ingredienser

Antal personer:
300 g æble, skrællet
3 spsk. sukker
1 spsk. vand
25 g peberrod, fintrevet
3 fra 40 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Kog æblestykker, sukker og vand til mos under låg – 10-15 minutter

2
Færdig

Rør den revne peberrod i mosen og servér lun eller afkølet

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Den originale Caesar’s Salad
forrige
Opskrift: Den originale Caesar’s Salad
Opskrift: Tapenade - superlækker olivendip
næste
Opskrift: Tapenade – superlækker olivendip
Opskrift: Den originale Caesar’s Salad
forrige
Opskrift: Den originale Caesar’s Salad
Opskrift: Tapenade - superlækker olivendip
næste
Opskrift: Tapenade – superlækker olivendip

2 Comments Skjul kommentarer

Vi har prøvet og det smager ikke rigtigt! Vi har diskuteret om det kan være æblesorten vi har brugt. Vi tænker madæbler – hvad tænker I?

Kære Ingemette

Mystisk!? Der er jo ikke så mange knapper at skrue på, når det gælder æblepeberrod. Æblemosen vil helt klart smage allerbedst med let syrlige madæbler. Husk at rive peberroden helt fint; prøv evt. at putte lidt mindre peberrod i til en start og herefter tilføje mere, hvis mosen gerne må være stærkere.

Appetitlige hilsener fra Spicy Twist

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here