Ingredienser
-
8 kødfulde pølser
-
16 skiver bacon
-
16 salvieblade
-
Chiliflager
-
3 spsk. olie
Et par ord om vores opskrift
Dybest set er pølser i svøb bare pølser, der er omviklet med bacon og bagefter stegt på panden eller grillet.
Pølser i svøb er alletiders natmad – og tømmermandsmad – især når de serveres i et lunt pølsebrød med sennep og ketchup. Eller med BBQ-ketchup og agurkesalat.
Hvis du gør dig en smule umage, kan du oven i købet forvandle pølser i svøb til en både smagfuld og festlig middagsret. Det kræver bare, at du finder nogle gode, kødfulde pølser og en håndfuld friske salvieblade.
Du kan servere pølser i svøb med en dejlig kartoffelsalat og den italienske tomatsalat, caprese.
Ingredienser
8 kødfulde pølser | |
16 skiver bacon | |
16 salvieblade | |
Chiliflager | |
3 spsk. olie |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Tag baconskiverne ud af køleskabet en halv time, inden de skal bruges - så bliver de bløde og klæber bedre til pølserne |
2
Færdig
|
Drys baconskiverne med en smule chiliflager |
3
Færdig
|
Vikl først 2 salvieblade, så 2 baconskiver om hver pølse |
4
Færdig
|
Steg 4-5 minutter på hver side i den varme olie |