Opskrift: Lynhurtige ravioli med svampe

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g ravioli med svampe
Parmesan, revet
Tomatsovs
1 ds. flået tomat
1 dl vand
1 lille rødløg, hakket
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. sukker
1 tsk. salt, peber

Opskrift: Lynhurtige ravioli med svampe

i lækker italiensk tomatsovs

Herlig hjemmelavet pastaret på 15 minutter

Tilhører:
  • Billig mad
  • Børnemad
  • Nem og hurtig mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Tomatsovs

Et par ord om vores opskrift

Del

Det er svært at tro, at du kan lave en superlækker pastaret, som hele familien vil elske – på 15 minutter. Men det kan du altså. Oven i købet billigt og sundt.

Denne opskrift er nemlig på en one pot pasta, hvor alt laves på én gang i samme gryde. Og da en pakke ravioli med svampe kun skal koge 4-5 minutter, kan du næsten regne ud, at det må gå vildt hurtigt.

Ideen er at blende de 6 ingredienser til tomatsovs direkte i gryden med en stavblender. Herefter bringer du sovsen i kog på et par minutter, og så hælder du raviolierne direkte ned i den kogende sovs. 4-5 minutter efter er maden klar!

Selv om den er lavet så hurtigt, smager tomatsovsen herligt italiensk. Tricket her er 1 tsk. tørret basilikum, som giver sovsen en overraskende fyldig smag.

Du kan let gøre sovsen sundere ved at blende revne gulerødder eller peberfrugt med. Og hvis du vil spare på kalorierne, kan du erstatte den revne parmesan på toppen med et drys frisk basilikum eller bredbladet persille.

Buon appetito!

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Blend alle ingredienser til tomatsovs direkte i gryden med en stavblender

2
Færdig

Bring sovsen i kog under låg

3
Færdig

Hæld raviolierne ned i den kogende sovs og dæk dem under sovsen

4
Færdig

Kog raviolierne under låg i den tid, der står på pakken plus 1 minut

5
Færdig

Servér straks med et drys revet parmesan

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 700 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Fudge med fløde og vanilje
forrige
Opskrift: Fudge med fløde og vanilje
Opskrift: Cremet gorgonzolasauce uden fløde
næste
Opskrift: Cremet gorgonzolasauce uden fløde
Opskrift: Fudge med fløde og vanilje
forrige
Opskrift: Fudge med fløde og vanilje
Opskrift: Cremet gorgonzolasauce uden fløde
næste
Opskrift: Cremet gorgonzolasauce uden fløde