Ingredienser
-
250 g ravioli med svampe
-
Parmesan, revet
-
Tomatsovs
-
1 ds. flået tomat
-
1 dl vand
-
1 lille rødløg, hakket
-
1 tsk. tørret basilikum
-
1 tsk. sukker
-
1 tsk. salt, peber
Et par ord om vores opskrift
Det er svært at tro, at du kan lave en superlækker pastaret, som hele familien vil elske – på 15 minutter. Men det kan du altså. Oven i købet billigt og sundt.
Denne opskrift er nemlig på en one pot pasta, hvor alt laves på én gang i samme gryde. Og da en pakke ravioli med svampe kun skal koge 4-5 minutter, kan du næsten regne ud, at det må gå vildt hurtigt.
Ideen er at blende de 6 ingredienser til tomatsovs direkte i gryden med en stavblender. Herefter bringer du sovsen i kog på et par minutter, og så hælder du raviolierne direkte ned i den kogende sovs. 4-5 minutter efter er maden klar!
Selv om den er lavet så hurtigt, smager tomatsovsen herligt italiensk. Tricket her er 1 tsk. tørret basilikum, som giver sovsen en overraskende fyldig smag.
Du kan let gøre sovsen sundere ved at blende revne gulerødder eller peberfrugt med. Og hvis du vil spare på kalorierne, kan du erstatte den revne parmesan på toppen med et drys frisk basilikum eller bredbladet persille.
Buon appetito!
Ingredienser
250 g ravioli med svampe | |
Parmesan, revet | |
Tomatsovs |
|
1 ds. flået tomat | |
1 dl vand | |
1 lille rødløg, hakket | |
1 tsk. tørret basilikum | |
1 tsk. sukker | |
1 tsk. salt, peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend alle ingredienser til tomatsovs direkte i gryden med en stavblender |
2
Færdig
|
Bring sovsen i kog under låg |
3
Færdig
|
Hæld raviolierne ned i den kogende sovs og dæk dem under sovsen |
4
Færdig
|
Kog raviolierne under låg i den tid, der står på pakken plus 1 minut |
5
Færdig
|
Servér straks med et drys revet parmesan |