Opskrift: Ravioli som hurtig gourmet-ret
med spinat, svampe og tomat

0 0
Opskrift: Ravioli som hurtig gourmet-ret

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
250 g markchampignon
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
2 fed hvidløg
1 spsk. æbleeddike
200 g frisk spinat
200 g cherrytomater
1 bdt. forårsløg
Desuden
250 g ravioli
Kuvertbrød

Raffineret italiensk mad på 25 minutter

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Desuden

Et par ord om vores opskrift

Del

Ravioli er pastapuder fyldt med forskellige lækkerier. Det kan for eksempel være spinat og ricotta, skinke og ost eller soltørrede tomater og ricotta. Det var sidstnævnte slags, vi havde fået fat på (mums!) – men du kan bruge hvilken som helst slags ravioli i denne ret. Eller tortellini for den sags skyld.

Se også vores tortillinisalat med broccoli.

Ud over ravioli skal du have fingre i nogle pæne markchampignoner, frisk spinat, smagfulde tomater og forårsløg. Hvidløg, olivenolie, æbleeddike og salt har du vel i huset?

Erstat gerne dansk æbleeddike med italiensk hvid balsamico, hvis du har mulighed for det.

Ideen er nu at stege vandet ud af champignonerne, så svampesmagen bliver mere koncentreret (det tager et kvarters tid). Herefter steger du hvidløg og spinat et par minutter, tilsætter tomater og forårsløg til allersidst, og blander det hele med raviolien.

Sværere er det ikke at lave en let, italiensk gourmet-ret, hvor hver af de skønne ingredienser smager tydeligt igennem. Servér gerne godt brød til, fx hjemmebagt italiensk ciabattabrød.

Ingredienser

Antal personer:
250 g markchampignon
3 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
2 fed hvidløg
1 spsk. æbleeddike
200 g frisk spinat
200 g cherrytomater
1 bdt. forårsløg
Desuden
250 g ravioli
Kuvertbrød
3 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rens champignonerne, skær i kvarte og steg ved middelvarme i olie og salt, til svampene er skrumpet meget - det tager ca. 15 minutter

2
Færdig

Stil svampene til side og steg nu finthakket hvidløg på samme pande, til hvidløgsstykkerne lige begynder at tage farve

3
Færdig

Hæld eddiken over og lad den fordampe

4
Færdig

Hæld spinaten ved og steg, til den falder sammen

5
Færdig

Tilsæt halverede cherrytomater og forårsløg skåret i 1 cm stykker - steg med 2 minutter og tilsæt nu champignonerne

6
Færdig

Imens har du kogt raviolien efter anvisningerne på pakken - det tager sjældent mere end 2-4 minutter

7
Færdig

Bland ravioli og grøntsager og servér straks med godt brød til

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Vegansk cig köfte - sund tyrkisk fastfood
forrige
Opskrift: Vegansk cig köfte – sund tyrkisk fastfood
Opskrift: Bagte rodfrugter med fetacreme
næste
Opskrift: Bagte rodfrugter med fetacreme
Opskrift: Vegansk cig köfte - sund tyrkisk fastfood
forrige
Opskrift: Vegansk cig köfte – sund tyrkisk fastfood
Opskrift: Bagte rodfrugter med fetacreme
næste
Opskrift: Bagte rodfrugter med fetacreme

Tilføj Din Kommentar