Opskrift: Nem spinattærte med hytteost
parmesan, chili og muskatnød

0 0
Opskrift: Nem spinattærte med hytteost

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Tærtedej
160 g smør
125 g hvedemel
125 g speltmel
1 æg
1 tsk. salt
Fyld
500 g optøet spinat, afdryppet
250 g hytteost
100 g cremefraiche
100 g tør ost, fx parmesan
3 æg
1 tsk. salt
0.5 muskatnød, revet
0.5 tsk. chiliflager

Smagfuld spinattærte, der er utroligt let at lave

Tilhører:
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Tærtedej

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Spinattærte er noget, alle mennesker kan lide. Og når den så samtidig er så utroligt let at lave, er der ingen grund til at tøve. Hop ud i det.

Denne opskrift på tærtedej kan bruges til alle slags madtærter. Det er en grunddej, og du kan variere og blande meltyperne i det uendelige. Bare du ender på 250 g mel.

Tærten kan spises både varm, kold og lunken når som helst på døgnet – til aftensmad eller frokost, som tilbehør, som en let forret med en skål salat eller som tapas i stedet for den klassiske, spanske tortilla.

Ingredienser

Antal personer:
Tærtedej
160 g smør
125 g hvedemel
125 g speltmel
1 æg
1 tsk. salt
Fyld
500 g optøet spinat, afdryppet
250 g hytteost
100 g cremefraiche
100 g tør ost, fx parmesan
3 æg
1 tsk. salt
0.5 muskatnød, revet
0.5 tsk. chiliflager
3 fra 5 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Brug hænderne til at blande ingredienserne til dejen sammen

2
Færdig

Tryk dejen jævnt ud i en stor tærteform, så også siderne er dækket - stil køligt i 1 time

3
Færdig

Bag dejen 15 minutter ved 180 grader (pyt med, at den buler let bagefter)

4
Færdig

Bland alle ingredienser til fyldet godt sammen og hæld over den forbagte dej

5
Færdig

Bag 25 minutter ved 180 grader

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Nem, mild lammefrikassé
forrige
Opskrift: Nem, mild lammefrikassé
Opskrift: Auberginedip (baba ganoush)
næste
Opskrift: Auberginedip (baba ganoush)
Opskrift: Nem, mild lammefrikassé
forrige
Opskrift: Nem, mild lammefrikassé
Opskrift: Auberginedip (baba ganoush)
næste
Opskrift: Auberginedip (baba ganoush)

Tilføj Din Kommentar